malamaca Jedan par
Number of posts : 53 Location : rijeka Poker Site : fulltilt, power poker Karma : 2
| Subject: misljenja 10.12.09 2:12 | |
| nemam nikakvih info o igracu (cake) $0.50/$1 No Limit Holdem CakePoker 5 Players Hand Conversion Powered by weaktight.comStacks:UTG Hero ($169.75) CO bern***6 ( $98.20) BTN hus***10 ($100) SB blin***2 ($184.15) BB Pant***4 ( $127) Pre-Flop: ( $1.50, 5 players) Hero is UTG Hero raises to $3.50, 1 fold, hus***10 calls $3.50, blin***2 calls $3, 1 foldFlop: ( $11.50, 3 players) blin***2 bets $6, Hero calls $6, hus***10 calls $6 Turn: ( $29.50, 3 players) blin***2 bets $12, Hero raises to $32.75, hus***10 folds, blin***2 calls $20.75 River: ( $95, 2 players) blin***2 bets $40, $40 to Hero ($127.5)? | |
|
RedRaw Team Pokerica
Number of posts : 1884 Location : Zagreb Poker Site : PokerStars / FTP Karma : 84
| Subject: Re: misljenja 10.12.09 4:37 | |
| Molim te: http://www.pokericaforum.net/cash-igra-nl-pl-fl100-f16/smjernice-za-objavljivanje-u-forumu-cash-igra-t733.htm
Sto se ruke tice, ako mislis raiseati turn raiseaj ga vise. River je call iako ne sa sasvim zadovoljnim izrazom lica. | |
|
kanper Set
Number of posts : 317 Location : . Poker Site : . Karma : 1
| Subject: Re: misljenja 10.12.09 13:16 | |
| A jel nebi bilo bolje da je odmah flop isao raisat jer postoji mogucnost za free kartu. Ovaj raise na turnu da sam ja bio na drugoj strani izgleda jako kao semibluff. Nisam bas kompetentan komentirati tu ruku nego samo me zanima kako vi gledate na moje misljenje. | |
|
Mandza Tris
Number of posts : 157 Location : Zagreb Poker Site : PokerStars,Bestpoker88 Karma : 11
| Subject: Re: misljenja 10.12.09 19:43 | |
| - kanper wrote:
- A jel nebi bilo bolje da je odmah flop isao raisat jer postoji mogucnost za free kartu. Ovaj raise na turnu da sam ja bio na drugoj strani izgleda jako kao semibluff. Nisam bas kompetentan komentirati tu ruku nego samo me zanima kako vi gledate na moje misljenje.
ako zelis vidijeti free katru,sigurno neces puniti pot (tj raisat) nego raditi c/c...a sto se tiče samog handa,mislim da ako si vec ovako odigrao na riveru ti nepreostaje nista osim c/f,jer je vjerovatno bio na draw-u ili je pogodio set tako da nisam siguran dali je tu i call dobar. | |
|
Satori Jedan par
Number of posts : 25 Location : Zg Poker Site : Poker Stars Karma : 11
| Subject: Re: misljenja 11.12.09 21:57 | |
| Meni izgleda kao da je super clear fold, mislim odigrao je tocno kako bi riba odigrala draw, a na riveru su oba drawa dosla. A ako se bas nekako dovukao same handom do rivera sumnjam da ce ga sad pretvoriti u bluff.
I slazem s barakudom ako ces raisat turn fakat moras raisat vise. | |
|
Las&co Tris
Number of posts : 142 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, Everest Karma : 1
| Subject: Re: misljenja 17.12.09 2:47 | |
| Postoji mogucnost da vidis free card tako da betas mali iznos. Ovo zvuci ironicno, ali pod free card se ne podrazumijeva uvijek doslovno besplatna karta. Cak je i harrington napisao pokoju recenicu o ovome. Znaci u slucaju malog beta protivnik s jakom kartom (ili semibluffom) ce sigurno ili samo platiti ili ce dati jaki reraise, gdje mi dobivamo onda informaciju sto dalje... Check/call nije free card ako placas da vidis tu kartu. | |
|