| Pokerica freerollovi kod Unibeta | |
|
+83Bora Tajter bicko DisD weedo kelavi noBru doom chale86 alecs_p11 foxyy golddigger nightriderzg zagi85 Tonci Bojan1988 vladimir_eb malamaca silvio_zg zgmetro zamorano11 mario66617 efreytora Tony_ri ponorela_ponorela DBato tivaneti1 agresor91 antber poker123 tamariska Brky misirac rmatura zecster Doon88 pastorce somi8181 miro_smg josipa5 SonyVK Z4dR0X Bucko23 mali45 kacan12 oposumswife marcel_k dejan1471 goran4eto hellboyhrc99 Rene joga999 miroror luckyboy RedRaw Dabo_1 sfc_karabaja purke1505 tcatalinac straja makijo Matricar stiv_arba fafarikula lion406 butko kojo slasher Hrast smartass drroy1x2 Cookie Freezer56 spbmv_80s Torres6969 debakl ZDMitch nuns1906 midamuna EASYRIDER883 dfable ladicm nspire1 hydra 87 posters |
|
Author | Message |
---|
ladicm Jedan par
Number of posts : 19 Location : croatia Poker Site : unibet Karma : 0
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 19:49 | |
| vidi ovog frajera nije ni citao postove..haaha | |
|
| |
DBato Dva para
Number of posts : 94 Location : Croatia Poker Site : Karma : -1
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 19:50 | |
| pa ima ih vec reganih koji imaju sam jedan posta na forumu! | |
|
| |
straja Set
Number of posts : 336 Location : holandija Poker Site : strajimir Karma : 13
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 19:56 | |
| hvala lijepo roy. nadam se da me neces slijedeci put unistiti kao posljednji put na bountiu. | |
|
| |
zgmetro Jedan par
Number of posts : 23 Location : Zagreb Poker Site : PokerStars, Unibet Karma : 1
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 19:57 | |
| DBato, može ono iz PM, kaže da ne mogu slati PM jer nisam ostvario potreban broj postova | |
|
| |
zgmetro Jedan par
Number of posts : 23 Location : Zagreb Poker Site : PokerStars, Unibet Karma : 1
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 20:01 | |
| | |
|
| |
sfc_karabaja Skala
Number of posts : 421 Location : Kutland / Zg Poker Site : Pokerstars,FT Karma : 0
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 21:04 | |
| kakve ribetine igraju ovo,facebook poker ftw xDD | |
|
| |
Brky Skala
Number of posts : 407 Location : Zagreb Poker Site : Full tilt Karma : 13
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 21:15 | |
| evo upravo ispo. izbacila me valjda najveca ribetina u povijesti ribetina. | |
|
| |
sfc_karabaja Skala
Number of posts : 421 Location : Kutland / Zg Poker Site : Pokerstars,FT Karma : 0
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 21:17 | |
| ja sam isto bas izletio,JJ vs QQ preflop,s tim da je lik limpo babe na buttonu,ja sam limpo utg,kad je BB(riba) rejzo do 1500,sam zguro jer znam da sam bolji od njega,i dvojica se bace a button calla sa QQ...strasno | |
|
| |
Brky Skala
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 21:25 | |
| al da vidis ovog mog. lik limpa svaki hand. al ono, bas svaki. kad svi chekiraju flop on na turnu beta i kad svi foldaju pokaze 52 sjutid na KT7 boardu. i tako stalno, svaki bozji hand. ja sam doslovno crkavo od smijeha. sto se tice mene, u sat vremena sam odigrao 3 ruke di sam na trecoj spusio coinflip i osto skriplan s 6 bb koje sam zguro valjda 3 ruke poslje te me zyngapro izbacio | |
|
| |
dfable Pokerica
Number of posts : 1375 Location : Baderna-Istra Poker Site : Ongame Karma : 22
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 21:47 | |
| Ja isto ispao. Ali jedan profesionalac me ubio, isto tako zove skoro svaki hand. Bio sam se poduplao na njega, i onda vizionar zove sa J7 raise od 5bb (imao sam AK). Flop 44J, turn J, flop K. | |
|
| |
foxyy Jedan par
Number of posts : 15 Location : Zagreb Poker Site : unibet Karma : 2
| |
| |
Brky Skala
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 21:59 | |
| - dfable wrote:
- Ja isto ispao.
Ali jedan profesionalac me ubio, isto tako zove skoro svaki hand. Bio sam se poduplao na njega, i onda vizionar zove sa J7 raise od 5bb (imao sam AK). Flop 44J, turn J, flop K. pa to je taj. bio si na mom stolu vecinu vremena | |
|
| |
dfable Pokerica
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 22:12 | |
| - Brky wrote:
- dfable wrote:
- Ja isto ispao.
Ali jedan profesionalac me ubio, isto tako zove skoro svaki hand. Bio sam se poduplao na njega, i onda vizionar zove sa J7 raise od 5bb (imao sam AK). Flop 44J, turn J, flop K. pa to je taj. bio si na mom stolu vecinu vremena Hehe, sorry Brky, nisam te skužio.Stvarno je čovjek vizionar. Ja sam tamo možda i trebao foldat river, ali kada je pao kralj nekako sam teško pustio. | |
|
| |
Brky Skala
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 22:22 | |
| ma nista. nisam vidio tvoj hand posto sam ispo par mjesta prije tebe | |
|
| |
lion406 Full house
Number of posts : 754 Location : Zagreb Poker Site : Pokerstars, Unibet Karma : 5
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 22:57 | |
| - zgmetro wrote:
- dragi moj "Lave",
jadan li si mi ti i tvoja argumentacija. Postavljaš pitanje te odmah na njega sam i odgovaraš. Tko te učio komuniciranju.
Trebaš li još kakvu argumentaciju ili ti je ovo dovoljno, jado jadni.
Stoga ukoliko freeroll turnir postavljate radi druženja zatvorenog kruga ljudi nemojte bajati o lojalnosti, sudjelovanju u postanju i ostalim stvarima kada i to ne možete kontrolirati.
P.S. zar stvarno postoji opcija EDIT?? Nisi li se zapitao da to čovjek može napraviti ne bi li naglasio neke stvari.
Stvarno si jadan. Odmah u startu ću napraviti dvije suprotne stvari..... Prva je ta da ću se ispričati @zgmetro-u što sam njega navodio u svom postu jer nije zaslužio (iskreno nisam vidio tj. pogledao da si član već duže tu) i stoga još jednom moja isprika.... Drugo....što se tiče komunikacije u tvom postu sam boldao čisti ogledni primjer tvoje komunikacije, ti slobodno Quote-aj moj i boldaj gdje sam bio nepristojan.... toliko o otme tko je tu jadan ! - zgmetro wrote:
to što sam napisao gosp. lion406 je odgovor na njegov post koji isto tako nije baš u nekom pristojnom tonu.
ja mislim da vrlo dobro komuniciram sa svima ovdje i naravno trudim se da pomognem ali i dam kritiku iako nekad možda nije na mjestu, ali i ja griješim stoga mislim da se vrlo dobro nosim s tim.... nadalje @ZDMitch je rekao sasvim dobro i potpisujem njegov post (onaj poveći).... i treće .... što se mene osobno tiče od sad na dalje neka igraju svi živi od Rumunja, Bugara i da ne nabrajam sad sve i oni sa 0.2 posta i oni koji koriste Google translate i oni koji će zaspamat cijeli topic da "može pass", "i ja bi pass", "pass molim" itd.... ima tu moderatora,admina....@Hydra, pa neka oni odluče kako i zašto, da li je potreban ovoliki ili toliki broj postova, dužina članstva ili nešto treće... sretno na stolovima do sljedećeg puta i dao Bog da nas na buy in turnirima bude u ovolikom broju... | |
|
| |
mario66617 Boja
Number of posts : 542 Location : Sisak Poker Site : Unibet, Merge Karma : 16
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 22:59 | |
| | |
|
| |
butko Boja
Number of posts : 550 Location : vz/ri Poker Site : cake Karma : 22
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 23:10 | |
| kako uopce pola ove ekipe sazna da pokerica organizira freeroll? | |
|
| |
straja Set
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 23:25 | |
| evom izgleda da je softver znao da mi je rodzendan pa sam uspio dogurati do drugog mjesta . kako sam samo na samom pocetku jednom kupio za 2 evra buy in isplatilo se zabava i mali dobitak. zadovoljan. pozdrav svim ucesnicima. | |
|
| |
mario66617 Boja
Number of posts : 542 Location : Sisak Poker Site : Unibet, Merge Karma : 16
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 23:39 | |
| - straja wrote:
- evom izgleda da je softver znao da mi je rodzendan pa sam uspio dogurati do drugog mjesta . kako sam samo na samom pocetku jednom kupio za 2 evra buy in isplatilo se zabava i mali dobitak. zadovoljan. pozdrav svim ucesnicima.
bravo straja... ...čestitke... | |
|
| |
dfable Pokerica
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 07.02.10 23:50 | |
| | |
|
| |
straja Set
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 08.02.10 0:17 | |
| hvala mario na cestitkama. da se i tebi dese jos veci uspjesi. | |
|
| |
doom Jedan par
Number of posts : 17 Location : srbija Poker Site : unibet Karma : 0
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 08.02.10 1:20 | |
| cestitke strajo ja sam mislio da cesh ga osvojit al dobro sta je tu je;p | |
|
| |
noBru High Card Ace
Number of posts : 7 Location : Pokertable Poker Site : unibet, pkr Karma : 0
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 08.02.10 2:28 | |
| vidim digla se frka nesto... ne znam, nisam bas u toku.. novi sam.. i nisam znao da ste alergični na ove što traze pass-ove (i sam sam u predstavljanju zatrazio )... sto se tiče turnira.. previše sam ga očekivao... pa sam prebrzo i ispao.. tako to ide (prvi pokerica turnir a nadam se da ce ih biti jos )... dole bio A a ja imao A8... i izbaci me lola sa AQ .. nisam zapamtio nick ... ko se pronadje nek suti | |
|
| |
straja Set
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 08.02.10 2:43 | |
| hvala doomsd. cestitke i tebi za trece mjesto. | |
|
| |
zgmetro Jedan par
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta 08.02.10 7:39 | |
| Prije svega dobro jutro svima. Ohladila se glava i red je da se ispričam svima zbog svog gušenja s postovima te posebice @Lion406 zbog načina i tona u konkretnom postu. Jasno mi je da iskusniji i bolji igrači nisu presretni kada im se na turniru pojave igrači binga i lupaju allin na svaku višu kartu ili kad na turnu ili riveru plate bet 1/2 ili više pota sa inside str8 draw te slične kombinacije. Baš zbog toga nadao sam se kako ću moći odigrati turnir sa ljudima koji bi mi mogli pomoć u poboljšanju igre svojim osvrtima i primjedbama za koje sam uvijek otvoren. Tim više što je broj mjesta na turu dosta velik a registriranih ljudi nije bilo previše.
Uglavnom, imate pravo. Na takav turnir možete pozivati koga i kada želite sukladno vlastitoj procjeni, međutim malo zaboli argumentacija koja se navodi. Stoga lozinku više neću zahtijevati nego očekivati ukoliko je netko ponudi. pozz | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pokerica freerollovi kod Unibeta | |
| |
|
| |
| Pokerica freerollovi kod Unibeta | |
|