feeds | |
|
| Fixed Limit 2/4 | |
| | Author | Message |
---|
Dirk_Diger Set
Number of posts : 316 Location : Makarska Poker Site : Unibet Karma : 29
| Subject: Fixed Limit 2/4 19.01.10 14:38 | |
| Villan je loose 52/20 svata rejza pogotovo sa UTG kada se u par navrata glupira. E sad koliko je pametno zvat uopće callat dalje na flopu kad imam 2 igrača iza mene? I naravno ako sam već callao flop dali callati turn i river mislim da sam trebao fold odmah na turnu i pogotovo ta me straio ovaj zadnji igrač koji cold calla nakon mene ali kako je bio FD na boardu nastavih zvati. Unibet, 2.00/4.00 FL Hold'em Cash Games, 6 Players Hand Converter by Pokerhand.org Board:surm12 (SB): $87.55 hayer7 (BB): $121.50 Syntax8 (UTG): $258.55 Dirk_Diger (UTG+1): $100.65Crovax83 (CO): $56.15 elland (Button): $68.43 Dealt to Dirk_Diger Pre-flop:Syntax8 raises to $4, Dirk_Diger raises to $6, elland calls $6, surm12 calls $6, (1 folds), Syntax8 calls $6 Flop: ($31) (4 Players) surm12 checks, Syntax8 bets $2, Dirk_Diger calls $2, (1 folds), surm12 calls $2 Turn: ($37) (3 Players) surm12 checks, Syntax8 bets $4, Dirk_Diger calls $4, surm12 calls $4 River: ($49) (3 Players) surm12 checks, Syntax8 bets $4, Dirk_Diger calls $4, (1 folds) | |
| | | tarzan Set
Number of posts : 253 Location : dungla Poker Site : jungle poker ;) Karma : 24
| Subject: Re: Fixed Limit 2/4 19.01.10 14:51 | |
| Ako si callao flop, onda 2 na turnu nista ne mijenja. Mislim da je u redu odigrano, rejz na turnu mi je dvojben posto nema puno hendova koje ce on foldat a da su trenutno jaci od tebe. Cak mislim da ni rejz na riveru nije potreban. Nadam se si ovoga puta vodio racuna o seat selectionu i da nisi samo pukim slucajem zavrsio lijevo od manijaka Obavezno si vodi biljeske o donk bet navikama protivnika, da drugi put znas sta mu taj potez predstavlja (iako u 95% slucajeva predstavlja slabi gotov hend ili draw). Naravno, ako sposoban igrac donk bet-a, trebas nastavit puno opreznije nego protiv manijaka i fisheva. | |
| | | knez Dva para
Number of posts : 127 Location : Zagreb Poker Site : fast and loose Karma : 25
| Subject: Re: Fixed Limit 2/4 19.01.10 22:00 | |
| as played mislim da su flop i turn ok i da moras raiseat river
Last edited by knez on 19.01.10 22:01; edited 1 time in total (Reason for editing : wtf FL :)) | |
| | | DisD Team Pokerica
Number of posts : 1456 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma : 74
| Subject: Re: Fixed Limit 2/4 20.01.10 1:09 | |
| - knez wrote:
- as played mislim da su flop i turn ok i da moras raiseat river
+1! Mislim da mora rejzati river i da je velika greka ne rejzati jer ukoliko si već platio na flopu i turnu onda si to učinio zato to misli da nema osmicu ili neto jače! Jer ako misli da je jak i da je tvoja baba slabija od nejga onda nisi ni trebao plaćati... | |
| | | tarzan Set
| Subject: Re: Fixed Limit 2/4 20.01.10 11:41 | |
| - DisD wrote:
- ...jer ukoliko si već platio na flopu i turnu onda si to učinio zato to misli da nema osmicu ili neto jače!
Ne, ucinio je to jer je pot velik a protivnik ima dovoljno sirok range pa su mu outi u dovoljnom postotku slucajeva, cisti. Sta on zaista ima u ruci je nebitno. Druga stvar, za read je bitna kompletna slika a ne samo pretpostavka koju smo stvorili na flopu. Nije bas obicaj da kompetentni igraci rade cb na 3 streeta sa zrakom u multiway potu, pogotovo ako je njihov utg pfr 3bet-an i to vec sa hj (ne znam koji uzorak dirk ima, ali kod mene je tip 41/33 i ne bih rekao da je idiot iako ima svoje epizode, povremeno). Prema tome, rekao bih da protivnik ima gotov hend i to barem 99 a i A8 mu je rangeu. Stoga, ako je river call greska, onda moze biti samo mala greska.
Last edited by tarzan on 20.01.10 11:55; edited 2 times in total | |
| | | equusDU Skala
Number of posts : 398 Location : Dubrovnik Poker Site : Unibet Karma : 8
| Subject: Re: Fixed Limit 2/4 20.01.10 11:48 | |
| - tarzan wrote:
Ne, ucinio je to jer je pot velik a protivnik ima dovoljno sirok range pa su mu outi u dovoljnom postotku slucajeva, cisti. Sta on zaista ima u ruci je nebitno. +1! ja se isto moram sloit s tarzanom da je ovo dobro odigrano...iz istog razloga... | |
| | | Dirk_Diger Set
Number of posts : 316 Location : Makarska Poker Site : Unibet Karma : 29
| Subject: Re: Fixed Limit 2/4 20.01.10 14:11 | |
| I ja sam se isto dvoumio na rejz na riveru ali ba zato ta je taj igrač nepredvidiv mislim da je call down bio ok u ovoj situaciji iako često radim rerejz na ovakav river u sličnim sutacijama protiv slabijih protivnika. Evo jo jedna ruka za istim stolom par min prije skroz slićna situacija. ** Game ID 3093767198 starting - 2010-01-18 19:57:34 ** Another Girl 2 [Hold'em] (2|4 FL - Cash Game) Real Money - surm12 sitting in seat 1 with 89.55 - hayer7 sitting in seat 2 with 101.15 - Syntax8 sitting in seat 3 with 242.50 - Dirk_Diger sitting in seat 4 with 118.65 [Dealer] - Crovax83 sitting in seat 5 with 48.90 - elland sitting in seat 6 with 96.43 Crovax83 posted the small blind - 1.00 elland posted the big blind - 2.00 ** Dealing card to Dirk_Diger: surm12 folded hayer7 folded Syntax8 raised - 4.00 Dirk_Diger raised - 6.00 Crovax83 folded elland folded Syntax8 called - 6.00 ** Dealing the flop: Syntax8 checked Dirk_Diger bet - 2.00 Syntax8 raised - 4.00 Dirk_Diger called - 4.00 ** Dealing the turn: Syntax8 bet - 4.00 Dirk_Diger called - 4.00 ** Dealing the river: Syntax8 bet - 4.00 Dirk_Diger called - 4.00 | |
| | | tarzan Set
| Subject: Re: Fixed Limit 2/4 20.01.10 14:22 | |
| Mislim da je i ovo u redu! | |
| | | DisD Team Pokerica
Number of posts : 1456 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma : 74
| Subject: Re: Fixed Limit 2/4 20.01.10 15:12 | |
| - tarzan wrote:
- DisD wrote:
- ...jer ukoliko si već platio na flopu i turnu onda si to učinio zato to misli da nema osmicu ili neto jače!
Ne, ucinio je to jer je pot velik a protivnik ima dovoljno sirok range pa su mu outi u dovoljnom postotku slucajeva, cisti. Sta on zaista ima u ruci je nebitno. Druga stvar, za read je bitna kompletna slika a ne samo pretpostavka koju smo stvorili na flopu. Nije bas obicaj da kompetentni igraci rade cb na 3 streeta sa zrakom u multiway potu, pogotovo ako je njihov utg pfr 3bet-an i to vec sa hj (ne znam koji uzorak dirk ima, ali kod mene je tip 41/33 i ne bih rekao da je idiot iako ima svoje epizode, povremeno). Prema tome, rekao bih da protivnik ima gotov hend i to barem 99 a i A8 mu je rangeu. Stoga, ako je river call greska, onda moze biti samo mala greska. Nebitno je to on ima u ruci? Range je ono najbitnije za raspravu i taj range čine i druge karte osim seta i fulla (underparovi, devetke,desetke, decki, i blefovi, karte tipa A3,A2 u boji i random blefovi) i stvar je u tome da kada mi s AQ plaćamo pa pogodimo river moramo biti ispred njegovog rangea jer inače nije bilo nikavog smisla plaćati na floupu i turnu. Ukoliko je njegov range toliko jak onda ne plaćamo, ako ima i dsota karata u range koje su slabije i od kojih cemo dobiti call onda rejazmo river. Tako da trebamo rejzati river. Jasno da ćemo ponekada gledati full ili tris i morati platiti jo jedan bet ali cemo isto tako dobiti call od brojnih slabijih karata P.s. napominjem da nisam dugo igrao limit i da se ne smatram nekim expertom ali svejedno mislim da je teorija pokera ista u svim varijantama | |
| | | tarzan Set
| Subject: Re: Fixed Limit 2/4 21.01.10 12:30 | |
| Priznajem da sam se koristio salabahterom pa imam vise read-ova nego ti ali zbog nacina na koji je odigran kompletan hend, na riveru pocinjem sumnjat da heroj ima najjaci hend, bez obzira sto ga je pogodila zeljena karta. Prema tome, ja ne bih rejzao ali ne bih niti foldao jer ipak imamo 11:1 pot oddse i zato mislim da je call ispravniji od rejza.
Druga stvar, ovo nije HU pot, vec 3way stoga ako i imamo najbojli hend, isti nam je rezultat i ako call-amo pa iza nas call-a fish kao i kad rejzamo, fish folda a villain call-a. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Fixed Limit 2/4 | |
| |
| | | | Fixed Limit 2/4 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |