| JJ protiv shortstacka koji me zlostavlja | |
|
|
Author | Message |
---|
dulesavic Dva para
Number of posts : 104 Location : Zagreb Poker Site : party Karma : 5
| Subject: JJ protiv shortstacka koji me zlostavlja 19.01.10 17:50 | |
| Igra se 1Mgtd na starsu. Ima ih ispast josh oko 1000 do ITM-a.
LeoFernandez je neki ko fol pro na starsu. strip23 je doshao za stol prije tochno otprilike malo vishe od dvije runde. Prvi hand je miniraizao s pozicije i shovao na flopu 892 rainbow. 2x miniraizao nakon sto je pro foldao, jednom uzeo pot, jednom se bacio. Foldao ostalo. Jednom je shovao na moj BB. Foldao krug. Shovao na moj BB. Jja bacio 99. Shovao na moj SB. Ja bacio smeche.
I onda... http://www.pokerhand.org/?5099147
Ima li tko da bi ovaj hand odigrao drugachije, npr. pogledao na OPR ili slichnom zabavnoinformativnom portalu ochem se tu radi?
Ja si razmisljam da nisam bio lijen na OPR-u pogledat prije nego poslije, jel' bi ista bilo drukchije... Vjerojatno mu onda ne bi urlao u monitor 'MENE SI NASHO ZA*E*AVAT kad nema proficha', nego '250k si keshiro u 2009 pa SI MENE NASHO ZA*E*AVAT' sa istim rezultatom.
I za kraj, kako je (skoro, ali junachki) Leo zaginuo nepunih 13 minuta kasnije. Vjerojatno se monitoru obrachao istim lijepim rijechima kao ja... http://www.pokerhand.org/?5099328 | |
|
| |
smartass Dva para
Number of posts : 86 Location : Zagreb Poker Site : Pokerstars Karma : 0
| Subject: Re: JJ protiv shortstacka koji me zlostavlja 19.01.10 18:01 | |
| vjerojatno ne bi
možda da si pogledao OPR, možda bi samo više vremena proveo razmišljajući no mislim da bi gao opet pozvao
dobivaš skoro 3:1 za svoju lovu a pokrivaš ga i ostaje ti 33BB | |
|
| |
DisD Team Pokerica
Number of posts : 1456 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma : 74
| Subject: Re: JJ protiv shortstacka koji me zlostavlja 19.01.10 18:18 | |
| ovo je instant call.
Bilo da se radi o najvećem profiću ili najvećoj ribetini ti imaš JJ protiv short stackera i dobivaš skoro 3:1 što je i više nego dovoljno za par dečkiju.
Slažem se da je njegov line jak i da je 4 betao nakon ranog rejza i rerejza ali ipak ga ne možeš staviti samo na AA,KK i QQ, a oddovi su predobri | |
|
| |
dulesavic Dva para
| Subject: Re: JJ protiv shortstacka koji me zlostavlja 20.01.10 12:44 | |
| Ma i ja sam jedva dochekao callat. Ali... 1. on ima ~15bb i opcije su mu push ili fold 2. on zna da chu ga ja callat sa bilochim jachim od 55 upravo zbog 3:1 tako da mu neki move nema puno shanse 3. ukratko on tu zeli call A ja imam filing da bih uzeo josh najmanje $100 da sam imao 10k chipova vishe. Na tom 1Mgtd nakon bubblea stopa smrtnosti poraste sa 5 u minuti na 150 u minuti. | |
|
| |
kelavi Boja
Number of posts : 494 Location : Zagreb Poker Site : pokerstars, unibet Karma : 34
| Subject: Re: JJ protiv shortstacka koji me zlostavlja 20.01.10 13:13 | |
| call i samo call. oddsi povoljni, a short stack u all in-u ( on bi to isto napravio i sa AK ili AQ). Jedini fold u slučaju da nije u all in-u, tj. da ima veći stack, tada bi ga sa njegovim reraisom mogao staviti na AA. | |
|
| |
dulesavic Dva para
| Subject: Re: JJ protiv shortstacka koji me zlostavlja 20.01.10 14:18 | |
| i nema bash niko niko niko niko, ni najvecha ribetina, da misli da je to fold? | |
|
| |
butko Boja
Number of posts : 550 Location : vz/ri Poker Site : cake Karma : 22
| Subject: Re: JJ protiv shortstacka koji me zlostavlja 20.01.10 14:31 | |
| za to bi nekako trebalo dovuci phila hellmutha na ovaj forum | |
|
| |
dfable Pokerica
Number of posts : 1375 Location : Baderna-Istra Poker Site : Ongame Karma : 22
| Subject: Re: JJ protiv shortstacka koji me zlostavlja 20.01.10 14:31 | |
| Evo ribe, porodica inćun Pa već si gurnuo 7,5k, moraš dati još 12k, pokrivaš ga, tako da ne vidim razloga za fold | |
|
| |
kelavi Boja
Number of posts : 494 Location : Zagreb Poker Site : pokerstars, unibet Karma : 34
| Subject: Re: JJ protiv shortstacka koji me zlostavlja 20.01.10 16:46 | |
| [quote="dulesavic"]i nema bash niko niko niko niko, ni najvecha ribetina, da misli da je to fold?
ne ne , fold, ne zajebavaj | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: JJ protiv shortstacka koji me zlostavlja | |
| |
|
| |
| JJ protiv shortstacka koji me zlostavlja | |
|