| 3rd one vs station? | |
|
+4lolredline RedRaw puska_zg eSco 8 posters |
|
Author | Message |
---|
eSco Pokerica
Number of posts : 1813 Location : LOL Poker Site : CSB Karma : 93
| Subject: 3rd one vs station? 26.01.10 15:37 | |
| BTN aktivno stationira iz handa u hand, nebitno o strukturi boarda. $0.50/$1 No Limit Holdem 4 Players Hand Conversion Powered by weaktight.comStacks:UTG quake_fan ( $261.44) BTN juide-le-grand ($109.40) SB HERO ($723.95) BB MissCooley ( $70.28) Pre-Flop: ( $1.50, 4 players) HERO is SB 1 fold, juide-le-grand calls $1, HERO raises to $5, 1 fold, juide-le-grand calls $4 Flop: ( $11, 2 players) HERO bets $8, juide-le-grand calls $8 Turn: ( $27, 2 players) HERO bets $20, juide-le-grand calls $20 River: ( $67, 2 players) HERO ? 3rd bullet ili c/r? in b4: "fold preflop" | |
|
| |
puska_zg Dva para
Number of posts : 133 Location : zagreb Poker Site : stars, ftp, party, goalwin Karma : 5
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 16:50 | |
| lol, grozan rejz preflop. zasto bi ikad rejzao smece oop protiv stationa? | |
|
| |
eSco Pokerica
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:01 | |
| recimo samo da je taj isti izdonirao 5bi u 1h. svih 5 meni. pitanje je sto na riveru, a ne jel pf ok ili ne.
edit: osoba A: "napokon vani sja sunce!" osoba B: "lol, kakve to ima veze kad je kisa padala jutros?" | |
|
| |
puska_zg Dva para
Number of posts : 133 Location : zagreb Poker Site : stars, ftp, party, goalwin Karma : 5
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:03 | |
| daj mi plz objasni teoriju o rejzanju smeca oop protiv stationa | |
|
| |
RedRaw Team Pokerica
Number of posts : 1884 Location : Zagreb Poker Site : PokerStars / FTP Karma : 84
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:04 | |
| A jel ti 3rd za value ili kao bluff protiv njega po tvojoj procijeni?
EDIT: meni se PFR ne svidja samo zato sto mislim da je mrvicu pre mali, a odobravam igranje protiv mega fisha i sa dubioznim handom i OOP iz vise razloga | |
|
| |
eSco Pokerica
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:05 | |
| 50.639% vs 49.361%
@ Red: value. uopce ga ne stavljam tu na nista jer uglavnom minirejza turn kad ima neku glupost. tocnije, uvijek minirejza posto ni jednom nisam vidio da radi drugacije.
Last edited by eSco on 26.01.10 17:14; edited 3 times in total | |
|
| |
puska_zg Dva para
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:06 | |
| - RedRaw wrote:
- A jel ti 3rd za value ili kao bluff protiv njega po tvojoj procijeni?
EDIT: meni se PFR ne svidja samo zato sto mislim da je mrvicu pre mali, a odobravam igranje protiv mega fisha i sa dubioznim handom i OOP iz vise razloga lol, mislim da ni sam nezna | |
|
| |
eSco Pokerica
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:08 | |
| cuj, za razliku od nekih bar znam odgovorit na pitanje bez protupitanja. | |
|
| |
puska_zg Dva para
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:09 | |
| - eSco wrote:
- 50.639% vs 49.361%
sta bi ovo trebalo bit? | |
|
| |
lolredline Tris
Number of posts : 190 Location : ZG Poker Site : FT Karma : 27
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:10 | |
| ako je station koji je uspio izdonirati 5 stackova callajuci kad je bio behind sigurno nece baciti J ili Q
zasto bet turn? | |
|
| |
eSco Pokerica
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:12 | |
| - puska_zg wrote:
- eSco wrote:
- 50.639% vs 49.361%
sta bi ovo trebalo bit? meni dovoljan broj za bet pf protiv nekog tko igra 100/8/0.4 na 310 handova. - lolredline wrote:
- zasto bet turn?
jer ne sumnjam da sam jaci. | |
|
| |
puska_zg Dva para
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:17 | |
| - eSco wrote:
- lolredline wrote:
- zasto bet turn?
jer ne sumnjam da sam jaci. pa ako ne sumnjas da si jaci na turnu zasto onda nebi betao i river kad je doso potpuni blank? | |
|
| |
eSco Pokerica
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:20 | |
| pitanje je c/r (riskirat check behind) ili 3rd b? ne pitam bet ili ne... oci sluze za citanje btw... | |
|
| |
RedRaw Team Pokerica
Number of posts : 1884 Location : Zagreb Poker Site : PokerStars / FTP Karma : 84
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:23 | |
| Ako je station onda naravno da bolje da betas nego da CR da ne izgubis value njegovim checkom. Ako je bas takav station, onda shove river. CR je protiv njega za value FPS na n-tu
Iako, nekako mi smrdi da si ahead ovdje i da ces dobiti call od losijeg ili fold od boljeg. | |
|
| |
lolredline Tris
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:26 | |
| - eSco wrote:
- pitanje je c/r (riskirat check behind) ili 3rd b? ne pitam bet ili ne...
oci sluze za citanje btw... mislim da krivo razmisljas o ruci skroz.. c/r river za value ne moze biti dobro nikako | |
|
| |
puska_zg Dva para
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:27 | |
| c/r za value sa 3. parom. ovo je epic | |
|
| |
eSco Pokerica
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:30 | |
| eee, to je sve sto sam zelio cut, thx Red & lol. ugl, betao sam $50 i on je instacallao sa 22. shove bi bio bolji?
edit: jel ima na ovom forumu funkcija "ignore"? | |
|
| |
sfc_karabaja Skala
Number of posts : 421 Location : Kutland / Zg Poker Site : Pokerstars,FT Karma : 0
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:32 | |
| - eSco wrote:
- eee, to je sve sto sam zelio cut, thx Red & lol.
ugl, betao sam $50 i on je instacallao sa 22. shove bi bio bolji?
di nadjes te jebene ribetine koje placaju takve stvari ?! LOOL | |
|
| |
eSco Pokerica
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:33 | |
| | |
|
| |
veyst555 Boja
Number of posts : 527 Location : Value Town Poker Site : None Karma : 45
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:35 | |
| - sfc_karabaja wrote:
- eSco wrote:
- eee, to je sve sto sam zelio cut, thx Red & lol.
ugl, betao sam $50 i on je instacallao sa 22. shove bi bio bolji?
di nadjes te jebene ribetine koje placaju takve stvari ?! LOOL Lol na ovakva pitanja bilo koji site/table selection obv.... EDIT: ma ffs evo vec odgovori | |
|
| |
lolredline Tris
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:39 | |
| kad naletis na takvog idiota nema smisla stavljati se u ovakvu poziciju di ce gro puta jednostavno imati Jx, Qx,jacu 7icu itd. mislim, ako je ribetina ne znaci da ne moze pogoditi drugi par na flopu.
tvoj edge protiv ovakvog protivnika je jednostavno cinjenica da se manje light stackas od njega. ako se pocnes zastackavati sa 7 paarom i nadat se da on ima osmi onda gubis svu prednost. na to se svodi po meni | |
|
| |
puska_zg Dva para
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:44 | |
| - lolredline wrote:
- kad naletis na takvog idiota nema smisla stavljati se u ovakvu poziciju di ce gro puta jednostavno imati Jx, Qx,jacu 7icu itd. mislim, ako je ribetina ne znaci da ne moze pogoditi drugi par na flopu.
tvoj edge protiv ovakvog protivnika je jednostavno cinjenica da se manje light stackas od njega. ako se pocnes zastackavati sa 7 paarom i nadat se da on ima osmi onda gubis svu prednost. na to se svodi po meni +1 | |
|
| |
veyst555 Boja
Number of posts : 527 Location : Value Town Poker Site : None Karma : 45
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 17:48 | |
| Sry ja igram lev.ispod pa mozda propustam nesto, al ni ja ne kuzim.
Jasno mi je da hoces igrati sta vise ruku protiv katastrofalnog igraca, al ne kuzim zasto zelis barrelat sve stritove protiv CS?/sta je taj neki miniraise turn neki rock hard tell? | |
|
| |
eSco Pokerica
| Subject: Re: 3rd one vs station? 26.01.10 18:21 | |
| - veyst555 wrote:
- ne kuzim zasto zelis barrelat sve stritove protiv CS?/sta je taj neki miniraise turn neki rock hard tell?
meh, jer ce callat sve sa svim, a takodjer ne zna izvuc nikakav value iz svog made handa. minR turn nije 100% pouzdan tell, ali jel uopce ima takav? par handova prije mi je dao cijeli stack tako sto je c/c sva 3 streeta sa 97s na board JA257 gdje sam ja drzao A9. a stack prije skoro na isti nacin: c/c flop 739, c/minR turn T i c/minR/call shove na river 5 sa 86o. ipak mu nije bilo dovoljno protiv J8... | |
|
| |
Las&co Tris
Number of posts : 142 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, Everest Karma : 1
| Subject: Re: 3rd one vs station? 27.01.10 15:53 | |
| Zanimljiva situacija. Da li igrati čisto po matematici ili odigrati koji put na protivnikov tell? Mislim da si u ovoj ruci ipak otišao malo predaleko i teško je sad procijeniti da li se ovdje radilo o readu ili o čistoj sreći (jer kolko ja vidim lik ti je upravo poklonio 500$ u sat vremena?). S druge strane, ako si već krenuo ovako kako je odigrano onda definitivno bet/shove river. C/R nije opcija za value protiv stationa. P.S. Lijepa satnica | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: 3rd one vs station? | |
| |
|
| |
| 3rd one vs station? | |
|