| HUNL25 small pocket pair in 3bet pot | |
|
|
Author | Message |
---|
ma jee Dva para
Number of posts : 131 Location : split Karma : 3
| Subject: HUNL25 small pocket pair in 3bet pot 08.02.10 23:30 | |
| protivnik je solidan, otvara 75% buttona i 3 beta 15% to je po mojoj procijeni jer nemam hud, kako se igra odmicala povecavao je postotak 3beta zato jer sam ja skroz malo callo 3betove a i nisam nikako 4 betao, tako da je vjerojatno u 3betane ruke poceo i ubacivat smece ja na sb dobijem i rejzam do 0.75$, on rerejza do 2,25 i ja callam flop dode on checka, ja betam 3,6 i on calla turn je ja betam 8 i on ode all in za 22.43 | |
|
| |
DisD Team Pokerica
Number of posts : 1456 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma : 74
| Subject: Re: HUNL25 small pocket pair in 3bet pot 08.02.10 23:40 | |
| Fold. nema back door drawa ovdje, na tvoj jakli bet je odigrao CR all in, ako ima samo overkarte svejedno ima 12 outova, a u većini slučajeva je jači! | |
|
| |
hEadAche1 Tris
Number of posts : 202 Location : Behind the desk Poker Site : FTP Karma : 12
| Subject: Re: HUNL25 small pocket pair in 3bet pot 09.02.10 6:33 | |
| zasto betati turn kada te nece callati nista sto ti beatas u 99% slucajeva?
dovest ces se u odvratan spot kad te c/shova sa AK il slicno ovdje.
check i pusti ga da blefa river ako mislis da si ahead
imas sd value i nema smisla pretvarati ruku u blef | |
|
| |
equusDU Skala
Number of posts : 398 Location : Dubrovnik Poker Site : Unibet Karma : 8
| Subject: Re: HUNL25 small pocket pair in 3bet pot 09.02.10 7:00 | |
| ja bih ovdje isto protivnika stavio na overkarte pa makar i minimalni over tipa TT...tako da FOLD bez razmišljanja!!! A ti si odigrao što??? | |
|
| |
hEadAche1 Tris
Number of posts : 202 Location : Behind the desk Poker Site : FTP Karma : 12
| Subject: Re: HUNL25 small pocket pair in 3bet pot 09.02.10 7:06 | |
| a lol, misreado sam hand
mislio sam da je on cbeto flop i da si ti onda betao turn
no, svejedno imas check flop/call turn i river ovisno o betu
to mi se nekako cini optimalno, on ce ovak odigrat TT+ i 99/77 mozda (mislim c/c flop i shovat turn preko tvog beta), tako da je line od gore nekako najbolji | |
|
| |
ma jee Dva para
Number of posts : 131 Location : split Karma : 3
| Subject: Re: HUNL25 small pocket pair in 3bet pot 10.02.10 19:19 | |
| Nije mi imalo smisla taj check na flopu, zasto bi checko over pair, kad bi ja moga imat AJ, AK, AQ, KQ i tako mi dat free kartu, isto tako zasto nebi check reisao moj flop bet u tom slucaju. Posto je vec pokusao stvorit agresivan imid sa puno 3betanja, nema smisla da onda odlican flop ako ima over pair check/calla, nego da nastavi agresivno.Nevirujem da bi 3betao 4 i 7, posto sam ja malo callao te 3betove, pa bi to bilo neisplativo. Neznam , smrdila mi je ta ruka i njegov snap all in na turn pa sam ga calla. On je pokaza i dobija. | |
|
| |
acer21100 Jedan par
Number of posts : 42 Location : osijek Poker Site : pokerstars Karma : -1
| Subject: Re: HUNL25 small pocket pair in 3bet pot 15.02.10 14:30 | |
| | |
|
| |
BeliDeda Dva para
Number of posts : 91 Location : zg Poker Site : Full Tilt Poker, PokerStars Karma : 10
| Subject: Re: HUNL25 small pocket pair in 3bet pot 17.02.10 17:55 | |
| hm, dogodilo se da ti je villain imao ono što si mu prezentirao u bluffu (ako nategnemo tvoj potez, može eventualno biti semi, bolji do toga nisi nikako) inače, bio sam uvjeren da je tvoj turn bet/fold situacija tako da ne držim potrebnim reći kako je call bio u najmanju ruku nepotreban, pogotovo s obzirom na tvoje player notes prevelik gubitak bez potrebe, ako si želio informacije, on ih je solidno naplatio možda sam previše u turnirima a manje u cashu kad vidim da se ovakve stvari događaju... recimo da bih sve razumio da igraš s jakim pocket pairom, ovakvo nadigravanje sa slabim handom je rezultiralo da te solidno izradi znatno slabiji, dakle za gledati i nevjerovati ostalim igračima što se i kako događa | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: HUNL25 small pocket pair in 3bet pot | |
| |
|
| |
| HUNL25 small pocket pair in 3bet pot | |
|