| tko je ovdje lud?? | |
|
+5Cookie drroy1x2 sluga eSco DonkeyRi 9 posters |
Author | Message |
---|
DonkeyRi Pokerica
Number of posts : 1087 Location : Rijeka Poker Site : Unibet Karma : -2
| Subject: tko je ovdje lud?? 18.02.10 12:56 | |
| http://weaktight.com/2030302 tko je ovdje lud?? ja jer sam zgurao all in ili on sto je callao????
uvek me vrka uhvati s srednjim over pairom! | |
|
| |
eSco Pokerica
Number of posts : 1813 Location : LOL Poker Site : CSB Karma : 93
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? 18.02.10 13:07 | |
| yo, http://www.pokericaforum.net/tapije-hvalisanje-i-ostalo-f5/ | |
|
| |
DonkeyRi Pokerica
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? 18.02.10 13:25 | |
| - eSco wrote:
- yo, http://www.pokericaforum.net/tapije-hvalisanje-i-ostalo-f5/
trazim savjet kako sam trebao odigrat ovaj hand ESCO!!!! | |
|
| |
sluga Full house
Number of posts : 942 Location : Zagreb Poker Site : site Karma : 11
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? 18.02.10 13:30 | |
| i u prijasnjoj ruci sam napisal pa cu ti ovdje ponoviti nekaj slicno: cemu zgurat all in? tip je betal, ti call. 95% sam siguran da nije pogodil tu skalu da bi chekiral turn i nakon tvog beta bi bacil. kad zguras niti sebi niti njemu ne ostavljas nikakve moguvnosti. ok, on moze foldati, ali zakaj bi ako ima open ended straight draw i ako ti radis suludi overbet. mene bi to isto natjeralo da te idem natkupiti.
probaj malo prouciti literaturu o postflop igri. | |
|
| |
drroy1x2 Boja
Number of posts : 640 Location : Zagreb Poker Site : Pokerstars, Unibet Karma : 17
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? 18.02.10 13:46 | |
| ok, villainovo betanje afterflop može se možda iz tvoje perspektive protumačiti i kao tjeranje iz pota, ali mene bi ta tekstura boarda natjerala da se zamislim, kao i njegov bet, bez obzira na overpar...
uzevši u obzir da je kao SB mogao imati bilo šta (set , dva para, flopani straight, straight draw, flush draw... uglavnom možebitnih outsa omanje brdo) a i to da je preko 2 puta jači u stacku, dvojba uopće nije IMHO jesi trebao allinat, nego jesi li trebao kalat ili foldat poslije flopa i njegovog rejza... | |
|
| |
sluga Full house
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? 18.02.10 13:51 | |
| ne volim te pojmove villain (seljak ili nekaj sl. u slobodnom prijevodu, uglavnom pejorativno znacenje) i hero, ali nek bude...
tu je villain betal 400 na flopu tj. manje od pota pa call nije nerazuman, ali zgurati na takav bet all in je...nerazumno. | |
|
| |
Cookie Pokerica Ladies Team
Number of posts : 958 Location : Zagreb Poker Site : Zynga Pro Karma : 17
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? 18.02.10 14:17 | |
| - sluga wrote:
- ne volim te pojmove villain (seljak ili nekaj sl. u slobodnom prijevodu, uglavnom pejorativno znacenje) i hero, ali nek bude...
tu je villain betal 400 na flopu tj. manje od pota pa call nije nerazuman, ali zgurati na takav bet all in je...nerazumno. villain je negativac, u ovom kontekstu protivnik - trebal si to postat u za to predviđenu temu svaka sličnost sa village/selom je slučajna | |
|
| |
drroy1x2 Boja
Number of posts : 640 Location : Zagreb Poker Site : Pokerstars, Unibet Karma : 17
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? 18.02.10 14:21 | |
| offtopic
ovo stvarno već iritira preko mjere, to davanje minusa na normalne, argumentirane i odmjerene postove...u ovom slučaju na slugin post...
može se nekom nešto sviđati ili ne sviđati, sadržaj ili pak osoba, ali to kao argument za djetinje ponašanje je već postalo iritirajuće i šteta je da se ne može vidjeti tko to radi iz čistog ničim izazvanog za(pod)jebavanja...
ako već nešto netko ima za reći vezano za gornji post (i za slične postove koji niti su negativno intonirani ni bezobrazni), a misli da zaslužuje negativan stav to je mogao i napisati... | |
|
| |
sluga Full house
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? 18.02.10 14:22 | |
| offtopic. kritika prihvacena, pojam mi se i dalje ne svidja. protivnik je sasvim ok rijec. plus za drugarsku kritiku :-)
u medjuvremenu (pri klikanju plusa) je uletel drroy s postom pa je on dobil plus (zasluzeno), a ti ces cookie pricekati jos 1400 sekundi :-) | |
|
| |
DonkeyRi Pokerica
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? 18.02.10 18:00 | |
| hmm ovako sta se tiche moga all ina!! gurnuo sam mu all in jer sam bio 100% siguran da je na flopu slabiji od mene a jedino kreteni s ovakvim drawom riskiraju 70% stacka na ovakav draw!!!! | |
|
| |
stvarno_nemam_dara Jedan par
Number of posts : 32 Location : planet zemlja Poker Site : lol Karma : -2
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? 18.02.10 19:32 | |
| esco proplakao sam za kada sam vidio ovu sliku, sorry na oftopicu... Po meni nisi trebao shovati...mogao je imati bilo sta iz sb-a... | |
|
| |
Beki89 Skala
Number of posts : 408 Location : Zagreb Poker Site : GoPlayClub - Entraction Network Karma : 31
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? 18.02.10 19:45 | |
| PF: 1. mislim da je on loše odigrao, njegov call ovdje iz SB-a mi se ne sviđa, tj. nikakav call ovdje u većini slučajeva BvB mi se ne sviđa s nikakvom kartom protiv bilo kakvog protivnika 2. ja bi rejzo PF do 320, mada je i ovo ok...
FLOP: Na njegov bet bi rejzo do 1200 i foldao na 3bet iz razloga što bi ga mogao stavit na overkarte pošto dosta igrača limpa monstere sa SB-a u situaciji blind vs blind, a i flop iako na prvi pogled izgleda dobar za TT i nije tako dobar kada bolje razmisliš. U slučaju da calla moj rejz do 1200, foldao bi bilo koji turn (osim 10), ostaje ti još oko 60 BB i dočekat ćeš bolju situaciju.
Ne sviđa mi se all in na flopu, mislim ako si već odlučio sve chipove u ovoj fazi turnira stavit u sredinu sa TT, trebao si to učinit PF iako bi to isto bila greška.
Sve u svemu, oboje ste odigrali loše imo, ti imaš cca 70 BB, i na drawy flopu guraš sa overparom, on riskira skoro pola stacka sa open enderom i slabim backdoorm flush drawom. | |
|
| |
lion406 Full house
Number of posts : 754 Location : Zagreb Poker Site : Pokerstars, Unibet Karma : 5
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? 18.02.10 22:30 | |
| - drroy1x2 wrote:
- offtopic
ovo stvarno već iritira preko mjere, to davanje minusa na normalne, argumentirane i odmjerene postove...u ovom slučaju na slugin post...
može se nekom nešto sviđati ili ne sviđati, sadržaj ili pak osoba, ali to kao argument za djetinje ponašanje je već postalo iritirajuće i šteta je da se ne može vidjeti tko to radi iz čistog ničim izazvanog za(pod)jebavanja...
ako već nešto netko ima za reći vezano za gornji post (i za slične postove koji niti su negativno intonirani ni bezobrazni), a misli da zaslužuje negativan stav to je mogao i napisati... evo drago mi je da ima i ovdje razumnih ljudi... iako sam ja pokušao to i objasnit i ne znam šta sve ne...ali očito je ovo dokaz nefunkcionalnosti same karme... ali nema veze ne smeta me u jednom od topica sam isto tako ZAMOLIO da mi se javi osoba koja mi je zakeljila - karmu i da mi samo obrazloži zašto !!! ( ako sam zaslužio to što po meni i nema veze sa karmoma bar da mi objasni i kaže..."gle sorry glup ti komentar ili navodiš čovjeka na krivi put ili.......prdnuo si...jbg. pa smrdi "...) Sorry na OT !!! | |
|
| |
Bora Tajter Team Pokerica
Number of posts : 1128 Location : Zagreb Poker Site : RR poker Karma : 53
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? 19.02.10 11:56 | |
| - lion406 wrote:
evo drago mi je da ima i ovdje razumnih ljudi... iako sam ja pokušao to i objasnit i ne znam šta sve ne...ali očito je ovo dokaz nefunkcionalnosti same karme... ali nema veze ne smeta me ne izgleda bas ko da te ne smeta u svakom postu di ti dobijes bezveze karmu a ima ih dosta ti to komentiras, nekom je ocito gust davat ti minus karmu za bezveze jer vidi da te pogadja to. moj savjet jednostavno se ne obaziri na to ioanko nis posebno s tim ne dobivas.... - Quote :
u jednom od topica sam isto tako ZAMOLIO da mi se javi osoba koja mi je zakeljila - karmu i da mi samo obrazloži zašto !!! ( ako sam zaslužio to što po meni i nema veze sa karmoma bar da mi objasni i kaže..."gle sorry glup ti komentar ili navodiš čovjeka na krivi put ili.......prdnuo si...jbg. pa smrdi "...)
da ti se oce javit nebi dobivo negativnu karmu na skoro svaki post nego bi ti to lijepo napiso u postu | |
|
| |
DonkeyRi Pokerica
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: tko je ovdje lud?? | |
| |
|
| |
| tko je ovdje lud?? | |