| VALJA il NE | |
|
|
Author | Message |
---|
kecuge Jedan par
Number of posts : 43 Location : grebza Poker Site : LuckyAce Karma : 1
| Subject: VALJA il NE 03.03.10 20:35 | |
| Evo ovak...nisam nikad još posto ruke, ali neke stvari su me ponukale na to. Zadnjih tjedan dana odlučio sam se samo MTT igrati..i ubuduće također. I čak mi i dobro ide...skoro svaki dan od nekih 5-6 turnira od po 700-tinjak ljudi dođem među prvih 20-30, što je brijem OK. Al tu nastaje problem..riknem tik pred finalnim stolom (imo sam samo 4. i 3. mjesto ovih 7 dana). I zbog toga postam 2 ruke od danas jer me zanima kako vi gledate na te poteze. (svaka ruka je 1 turnir...znači nije isti) 1. TURNIR - 1500$ GTD R/A, buy-in 1.10$; 747 ljudi Ostalo nas je još 17. Ja 2-UTG: 106k Villain 3-UTG: 181k Blindovi - 5k/10k JA shove, call Villain Svi ostali fold FLOP: TURN: RIVER: Ova je malo gluplje odigrana jer sam TT na utg-u bio, ali se tik pred tim desila ruka koju ću vam iduću pokazat, pa se može pripisati tome da su mi ceneri jako drage ruke i lagani tilt. | |
|
| |
kecuge Jedan par
Number of posts : 43 Location : grebza Poker Site : LuckyAce Karma : 1
| Subject: Re: VALJA il NE 03.03.10 20:43 | |
| Next...par minuta prije ove ruke, drugi turnir... 2. TURNIR - 2000$ GTD R/A, buy-in 1.10$; 712 ljudi Ostalo nas je još 12. Ja SB: 197k Villain MP: 444k Blindovi - 10k/20k Villain PFR 55k, ja shove, villain call. Okrećemo JA - , Villain FLOP: TURN: RIVER: i odo ja. Ne znam fakat jel su ovo bad beatovi, natkupi, glupani, ili sam glupan ja. Al eto. Za prvu ruku bi reko da sam ja glupan, ali da je tenkre i ovaj kaj instant calla sa QT skoro svoj all in. Ovo drugo bi reko da je bad beat. Al fakat me zanima mišljenje. Hvala | |
|
| |
Brky Skala
Number of posts : 407 Location : Zagreb Poker Site : Full tilt Karma : 13
| Subject: Re: VALJA il NE 03.03.10 21:06 | |
| dobro si odigro obje ruke | |
|
| |
sfc_karabaja Skala
Number of posts : 421 Location : Kutland / Zg Poker Site : Pokerstars,FT Karma : 0
| Subject: Re: VALJA il NE 03.03.10 21:14 | |
| da dobro si odigro,ovakvi natkupi su sastavni dio pokera jebiga,gledaj na to da si dobro odigro i da ces dugorocno bit dobar u takvim situacijama sa ovakvim playom... | |
|
| |
Chiro23 Full house
Number of posts : 762 Location : Tiltoland Poker Site : Ongame Karma : 7
| Subject: Re: VALJA il NE 03.03.10 21:18 | |
| Slažem se sa Brkyjem,superstandard play,QT frajer je bio ili u gambling moodu,ili nije baš načisto s matematikom,a ovome sa AJ se čak i nema puno za prigovoriti,s obzirom da ste shorthanded i da te ima pokrivenog. Šteta što si oba handa izgubio. | |
|
| |
Anakiir Tris
Number of posts : 230 Location : Grinding Poker Site : FT/WWIN/Stars Karma : 9
| Subject: Re: VALJA il NE 03.03.10 22:45 | |
| Dobro odigrano. 1. hand si 63:27 2. hand si 68:32 Jbg. Nikakav specijalan natkup nije bio. Varijanca nije bla na tvojoj strani. Ili sreca, kako god hoces | |
|
| |
DirtyCash90s Boja
Number of posts : 578 Location : Zagreb Poker Site : FTP Karma : 24
| Subject: ... 03.03.10 22:47 | |
| Oboje si dobro odigrao. Nisu to neki bad beatovi pošto su imali 30%...
EDIT: evo Anakiir napisao postotke
ugl. što više igraš turnire, više ćeš se naviknut na ovakve stvari | |
|
| |
BeliDeda Dva para
Number of posts : 91 Location : zg Poker Site : Full Tilt Poker, PokerStars Karma : 10
| Subject: Re: VALJA il NE 05.03.10 15:17 | |
| u late fazi samo guraj, nema greške to što te caller dobiva na Q high, to je druga stvar, drugi call villaina donekle razumijem bit će bolje, samo bez predaje | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: VALJA il NE | |
| |
|
| |
| VALJA il NE | |
|