| nl25 6 max qq u 3betanom potu | |
|
|
Author | Message |
---|
Brky Skala
Number of posts : 407 Location : Zagreb Poker Site : Full tilt Karma : 13
| Subject: nl25 6 max qq u 3betanom potu 19.03.10 15:58 | |
| 25/16/2.2 na 1.5k handova jesam ja jedini koji ne misli da on tu ima A? $0.10/$0.25 No Limit Holdem AbsolutePoker 6 Players Hand Conversion Powered by weaktight.comStacks:UTG LOST_KILLER ( $16.98) UTG+1 CHARONCZ ($25.50) CO SHIFTYL ( $11.65) BTN SUBBANG ( $19.41) SB Hero ($31.48) BB LWCAMP ( $42.80) Pre-Flop: ( $0.35, 6 players) Hero is SB 1 fold, CHARONCZ raises to $0.85, 2 folds, Hero raises to $2.80, 1 fold, CHARONCZ calls $1.95 Flop: ( $5.85, 2 players) Hero bets $3.67, CHARONCZ raises to $16.86, $13.19 to Hero ($25.01)? | |
|
| |
M88 Set
Number of posts : 347 Location : Hrvatska Poker Site : ? Karma : 12
| Subject: Re: nl25 6 max qq u 3betanom potu 19.03.10 16:25 | |
| Ja bi tu foldao povodeći se dobrom starom: When in doubt - fold.
A na flopu bi možda rađe check/rejzao. To mi je puno uvjerljiviji način za reprezentat asa. Osim toga ovdje si ili way ahead (ako nema asa) ili way behind (ako ima asa), prema tome ne postižeš puno betanjem. Recimo ako ima neki niži par, tipa JJ, TT i sl. teško da će ti platit check/rejz na flopu, dok s istim tim kartama može bez problema sam opalit rejz ako ti prvi betaš (pošto se od tebe cont. bet i očekuje) i onda ne znaš na čemu si kao što se i dogodilo. Isto tako, zbog strukture flopa tvoj check potencijalno inducira njegov blef i s nekim nesparenim handom, tipa KQ što će naravno još i lakše bacit nakon tvog rejza. Sa check/raise-om na flopu čak ćeš ga i sa eventualnim KK usporit, a možda ga natjerat i da ga baci. Ako te ri-rirejza tada ćeš puno lakše foldati znajući da si rijetko kad tu dobar. Ako checkira nakon tebe value betaš turn. | |
|
| |
Bora Tajter Team Pokerica
Number of posts : 1128 Location : Zagreb Poker Site : RR poker Karma : 53
| Subject: Re: nl25 6 max qq u 3betanom potu 19.03.10 18:25 | |
| mislim da je ovo jedini nacin na koji je on mogao odigrat svoj Ax hand (ako ga ima) da ti pomislis da ga on nema!
s obzirom da ima poziciju mislim da bi rucne JJ 10 10 eventualno KK vjerojatno samo platio na flopu, ako ti nemas A jako ti je tesko nastavit dalje betat u njega, a onda on lako moze i probat predstavit tog A (osim ako ima KK jer mu je onda bet totalno nepotreban) i tebui je jako tesko to callat s QQ...
jako korisna bi bila i informacija koliki mu je fold 3bet?
ako malo folda na 3bet onda bi mu tu lako mogli bit sjutani konektori koji mu daju flush draw i puno folding equitija...
s obzirom da ste odigrali 1,5k hanodva imas kakav note na njega, kad radi overbet? sta radi s flush drawom? koliko beta u nuts?
EDIT: bez dodatnih informacija ovo je po meni fold. | |
|
| |
Brky Skala
Number of posts : 407 Location : Zagreb Poker Site : Full tilt Karma : 13
| Subject: Re: nl25 6 max qq u 3betanom potu 19.03.10 19:18 | |
| fold to 3bet mu je 65 %. neam nikakav note relevantan za ovu situaciju. | |
|
| |
EXPLOZIVNI_ZG Jedan par
Number of posts : 13 Location : Lijepa Naša :) Poker Site : Full Tilt Karma : -10
| Subject: Re: nl25 6 max qq u 3betanom potu 21.03.10 12:57 | |
| Buraz ovo je fold. Ima jači hend sigurno. | |
|
| |
Bora Tajter Team Pokerica
Number of posts : 1128 Location : Zagreb Poker Site : RR poker Karma : 53
| Subject: Re: nl25 6 max qq u 3betanom potu 21.03.10 14:57 | |
| - Brky wrote:
- fold to 3bet mu je 65 %. neam nikakav note relevantan za ovu situaciju.
i dalje mislim da je ovo fold jer moras dat 13 € za pot od 26 € sto znaci da bi morao bit dobar u 33 % slucajeva da bi imao break even situaciju... al opet ti si odigrao dovoljno ruku protiv njega pa ti je lakse procjenit... | |
|
| |
vat69 Tris
Number of posts : 227 Location : kc Poker Site : ps Karma : 28
| Subject: Re: nl25 6 max qq u 3betanom potu 21.03.10 16:22 | |
| ovo je situacija gdje mu je range polariziran, sad je pitanje u kolko posto slucajeva ima ovdje zrak | |
|
| |
Anakiir Tris
Number of posts : 230 Location : Grinding Poker Site : FT/WWIN/Stars Karma : 9
| Subject: Re: nl25 6 max qq u 3betanom potu 21.03.10 16:58 | |
| - vat69 wrote:
- ovo je situacija gdje mu je range polariziran, sad je pitanje u kolko posto slucajeva ima ovdje zrak
Ovak opcenito gledajuci, obzirom da je NL25, on ovdje "repa" 99 Ax...FD je malo teze za imati jer ti imas Qs a dolje je As...Osim da te zvao PF sa KJs npr...a to je malo teze(Iako ne nemoguce). Ja bih ovdje opsovo Pragi(dealeru) i foldo. Tesko da on tu nema nista. A potvrda toga je preskupa | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: nl25 6 max qq u 3betanom potu | |
| |
|
| |
| nl25 6 max qq u 3betanom potu | |
|