| Non Showdown Winnings | |
|
|
Author | Message |
---|
lesa Jedan par
Number of posts : 30 Location : ri Poker Site : pokerstars Karma : 0
| Subject: Non Showdown Winnings 26.03.10 0:27 | |
| ..iliti crvena linija. Dakle zanima me u joj je mjeri bitna,i da li je uopće toliko bitna s obzirom da mi ide u "podrum" za razliku od linije Showdown Winningsa koja je u uzlaznoj putanji,a opet Winning iliti zelena linija je također u uzlaznoj putanji? Igram na nl10 tako da imam nekako paranoju od calling stationa kojih je masu da ih je teže bluffat ili semi-bluffat stoga igram možda malo previše oprezno. Koje je vaše mišljenje što se tiče crvene linije?! | |
|
| |
Beki89 Skala
Number of posts : 408 Location : Zagreb Poker Site : GoPlayClub - Entraction Network Karma : 31
| Subject: Re: Non Showdown Winnings 26.03.10 1:54 | |
| Ne brini, teško ćeš nać winning micro igrača koji nema red line u padu, a razlog tome je baš što si ti napomenuo - calling stationi koji nam čine showdown winningse važnijima jer ća nas stackat sa 2. parom ili TPWK ili slicno kad cemo mi sjedit na gotovo nutsima, a rijetko kad cemo ih blefat i semi blefat pa cemo im uzet pot bez SD-a. Kasnije je red line dosta bitan, ali ne i presudan u tome da budes winning igrac. Postoje dosta igrača koji nemaju zavidan red line, ali sve dok ne tone naglo prema dole i dok su SD winnings visoki u redu je. No danas kada igra postaje agresivnija i teža iz dana u dan crvena linija bi mogla bit odličan pokazatelj u analizi vlastite i tuđe igre, ali je ipak po nekima precjenjena. | |
|
| |
eSco Pokerica
Number of posts : 1813 Location : LOL Poker Site : CSB Karma : 93
| |
| |
veyst555 Boja
Number of posts : 527 Location : Value Town Poker Site : None Karma : 45
| Subject: Re: Non Showdown Winnings 26.03.10 9:30 | |
| Na uNL pratiti taj red line(NSD) nema nikakvog smisla sve i da ga navuces jako visoko, prob gubis trostruko u SW. Najlaksi nacin za povecat red line bi bio: 1. bluffat vise rivera, opet losa ideja jer ce previse callat pa ce ti SD prob ici puno vise dole nego NSD gore. 2. Overbetat jake ruke, cime ce ti NSD ici kao raketa put gore, al opet pitanje kolko gubis u SD viningsima buduci da ne izvlacis dovoljno valuea iz njih. Daj graf da vidimo kolko je strasan taj red line ? | |
|
| |
Dr.Greenthumb Boja
Number of posts : 553 Location : Dislocation Poker Site : Poker Site Karma : 58
| Subject: Re: Non Showdown Winnings 26.03.10 15:59 | |
| - Malo opreznije sa cbetom,iako na tom limitu i 85% cbettinga može biti profitabilno nije dobro od toga napraviti neku robotsku reakciju,razmislit koliko nam flop texture odgovara za cbet kada promašimo flop te uzet u obzir sav info koji imamo o villainu - Agresivno igrat FD,OESD i sve ostalo gdje još nemamo gotovu ruku ali imamo dosta izlaza i mislimo da kod tog villaina s kojim smo u potu imamo dosta šansi da folda.. - Malo vise igrat protivnika a manje karte,npr. mi smo recimo reg sa statsima 15/12 i sličan lik sa malo većim steal % dize sa CO,mi na btn-u imamo A10s,cold callamo,flop 279 rainbow,on cbeta mrvicu vise od pola pota,i sada inače u ovakvoj situaciji mi automatski fold i na sljedeću ruku,ali u ovakvoj situaciji jako često sam uzeo pot ako mislim da je villain ovdje promašio flop te nema overpair,callam flop,bez obzira što dođe na turnu ja betam ili raiseam te me najčešće na turnu vjerovatno stave na set pa tu uzmem pot..Ovaj primjer nemoj shvatit doslovno i najbolje da ga niti ne primjenjuješ jer na tom limitu kao što su ti već rekli je profitabilnije se usredotočit na SD winnings,ovo je samo bilo kao odgovor na tvoje pitanje..
I što je najbitnije SMANJIT BROJ STOLOVA,neznam koliko ih igras ali ako želiš povećat Non SD wngs a igraš vise od npr. 8 stolova smanjit tu brojku za nekoliko i sve gore navedeno će doc samo po sebi jer ces imat vise vremena za posvetit paznju svakoj ruci te se prilagodit protivnicima i stolovima..
Ali kao što ti je već rečeno nemoj se opterećivati time dok god sa SD wngsma zarađuješ više nego što gubiš na crvenoj liniji..Ovo ti je samo savjet iz osobnog iskustva jer meni jedno vrijeme crvena linija "pojela" gotovo sve što sam zarađivao s plavom.. | |
|
| |
lesa Jedan par
Number of posts : 30 Location : ri Poker Site : pokerstars Karma : 0
| Subject: Re: Non Showdown Winnings 27.03.10 21:59 | |
| Hvala svima na odogovorima! eto mislim da se neću onda zamarat previše crvenom linijom,ali ću je svakako nastojat malo popravit. Neki puta imam osjećaj da bih mogao puno lakše igrat na nekom višem limitu jer ovdje stvarno neki puta ne znaš tko pije,a tko plaća. xD | |
|
| |
Beki89 Skala
Number of posts : 408 Location : Zagreb Poker Site : GoPlayClub - Entraction Network Karma : 31
| Subject: Re: Non Showdown Winnings 28.03.10 16:35 | |
| [quote="eSco"] - Beki89 wrote:
- Ne brini, teško ćeš nać winning micro igrača koji nema red line u padu, a razlog tome je baš što si ti napomenuo - calling stationi koji nam čine showdown winningse važnijima jer ća nas stackat sa 2. parom ili TPWK ili slicno kad cemo mi sjedit na gotovo nutsima, a rijetko kad cemo ih blefat i semi blefat pa cemo im uzet pot bez SD-a.
haha esco slika (u ovom slučaju graf) govori tisuću riječi... btw... siiick graf | |
|
| |
Las&co Tris
Number of posts : 142 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, Everest Karma : 1
| Subject: Re: Non Showdown Winnings 28.03.10 18:02 | |
| eSco u plusu si točno 3,6 centi po handu. | |
|
| |
eSco Pokerica
Number of posts : 1813 Location : LOL Poker Site : CSB Karma : 93
| Subject: Re: Non Showdown Winnings 28.03.10 18:48 | |
| lol, nije moj graf - stavio sam ga kao primjer da nije nemoguce imat dobar red line na microsima | |
|
| |
pero_zg Skala
Number of posts : 456 Location : zagreb Poker Site : stars donkey Karma : 13
| Subject: Re: Non Showdown Winnings 28.03.10 23:14 | |
| - eSco wrote:
- lol, nije moj graf - stavio sam ga kao primjer da nije nemoguce imat dobar red line na microsima
evo, ja ga imam na NL2 https://2img.net/r/ihimizer/i/grafx.png/ | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Non Showdown Winnings | |
| |
|
| |
| Non Showdown Winnings | |
|