| pomoc u vezi poker literature | |
|
+4butko hrvoje07 Bora Tajter stu 8 posters |
Author | Message |
---|
stu Skala
Number of posts : 441 Location : Rijeka/Zagreb Poker Site : PokerStars Karma : 12
| Subject: pomoc u vezi poker literature 16.07.10 22:32 | |
| pozdrav ekipo. za diplomski rad ću imati matematiku u pokeru, pa ako biste mi mogli preporučiti neki dobar naslov vezan za teorijsku stranu texas holdema, sa puno vjerojatnosti, formula i sličnih stvari, bio bih vam zahvalan kakav je sklansky po tom pitanju? | |
|
| |
Bora Tajter Team Pokerica
Number of posts : 1128 Location : Zagreb Poker Site : RR poker Karma : 53
| Subject: Re: pomoc u vezi poker literature 16.07.10 22:37 | |
| za diplomski, na kojem to faksu? nekak mi se cini prelagana tema za diplomski... | |
|
| |
stu Skala
Number of posts : 441 Location : Rijeka/Zagreb Poker Site : PokerStars Karma : 12
| Subject: Re: pomoc u vezi poker literature 16.07.10 22:52 | |
| - Bora Tajter wrote:
- za diplomski, na kojem to faksu? nekak mi se cini prelagana tema za diplomski...
na pmf-u haha. i meni se činilo da je lagano, al profa rekla da je čak i preopsežno i da će se morati srezati dosta toga. ove godine je netko imao matematiku u blackjacku... | |
|
| |
hrvoje07 Tris
Number of posts : 211 Location : Split Poker Site : rrpoker Karma : 5
| Subject: Re: pomoc u vezi poker literature 16.07.10 23:05 | |
| sklansky je meh...
prava stvar je http://www.amazon.com/Mathematics-Poker-Bill-Chen/dp/1886070253 | |
|
| |
butko Boja
Number of posts : 550 Location : vz/ri Poker Site : cake Karma : 22
| Subject: Re: pomoc u vezi poker literature 16.07.10 23:11 | |
| - hrvoje07 wrote:
- sklansky je meh...
prava stvar je http://www.amazon.com/Mathematics-Poker-Bill-Chen/dp/1886070253 ovo | |
|
| |
stu Skala
| Subject: Re: pomoc u vezi poker literature 17.07.10 0:19 | |
| - hrvoje07 wrote:
- sklansky je meh...
prava stvar je http://www.amazon.com/Mathematics-Poker-Bill-Chen/dp/1886070253 hvala na savjetu.. jel se ovo može preko pokerice slučajno nabaviti? | |
|
| |
bicko Team Pokerica
Number of posts : 657 Location : Zagreb Poker Site : Party, Unibet, Betfriends Karma : 67
| Subject: Re: pomoc u vezi poker literature 17.07.10 12:04 | |
| na žalost nemamo tu knjigu u ponudi.. | |
|
| |
hrvoje07 Tris
Number of posts : 211 Location : Split Poker Site : rrpoker Karma : 5
| Subject: Re: pomoc u vezi poker literature 17.07.10 12:10 | |
| naruci preko amazon.co.uk , stigne za 4-5 dana | |
|
| |
butko Boja
Number of posts : 550 Location : vz/ri Poker Site : cake Karma : 22
| Subject: Re: pomoc u vezi poker literature 17.07.10 12:17 | |
| + vjerujem da ce ti knjiga bit totalno po gustu ako si math freak tak da se definitivno isplati iskesirati 30tak dolara ili koliko vec kosta | |
|
| |
Zelja22 Jedan par
Number of posts : 52 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, PS, 888 Karma : 0
| Subject: Re: pomoc u vezi poker literature 17.07.10 18:41 | |
| Mislim da sam vidio da ima za kupiti u Algoritmu u Avenue Mallu ako ti se neda čekati da stigne. Povoljnije je naručiti preko Amazona. | |
|
| |
stu Skala
| Subject: Re: pomoc u vezi poker literature 28.07.10 9:13 | |
| evo planiram kupiti dvije knjige preko amazona, The Mathematics of Poker i Elements of Poker s obzirom da nikad nisam kupovao preko amazona, trebao bi mi savjet, kako je to najbolje platiti (moneybookers, paypal, karticom), kakva iskustva imate u vezi carine, poštarine i svega ostaloga, i jel bolje preko američkog ili britanskog amazona? čini mi se da je Elements of Poker povoljnija na američkom dodatno, ako je moguće da netko drugi to kupi umjesto mene, a da meni stigne na kućnu adresu, bilo bi odlično; ja uplatim novac na vaš račun u roku odmah (ako postoji takva dobra duša i ako je to moguće) zahvaljujem | |
|
| |
Dr.Greenthumb Boja
Number of posts : 553 Location : Dislocation Poker Site : Poker Site Karma : 58
| Subject: Re: pomoc u vezi poker literature 28.07.10 9:33 | |
| - stu wrote:
s obzirom da nikad nisam kupovao preko amazona, trebao bi mi savjet, kako je to najbolje platiti (moneybookers, paypal, karticom), kakva iskustva imate u vezi carine, poštarine i svega ostaloga, i jel bolje preko američkog ili britanskog amazona? čini mi se da je Elements of Poker povoljnija na američkom
Provjeri na Amazonu opcije placanja..Mislim da mozes koristit bilo koju od ovih koje si naveo al nisam siguran,ugl sa sve 3 opcije je procedura vrlo jednostavna..Nitko ti nece naplatit carinu ako samo knjige narucis,a cijena postarine je sigurno navedena uz cijenu knjige..Mozda je knjiga nesto jeftinija na americkom amazonu,ali je vjerovatno i postarina skuplja par dolara pa pretpostavljam da te dodje na isto,a i sa britanskog ce ti vjerovatno doci nesto prije.. | |
|
| |
Dickens Tris
Number of posts : 202 Location : on the way to bustoville Poker Site : PS, FT, T Karma : 5
| Subject: Re: pomoc u vezi poker literature 28.07.10 10:10 | |
| Ja narucujem sve preko amazon.com (americki). I knjige i postarina me ispadnu jeftinije. A sve knjige koje mi salju dolaze iz njihovog skladista u Njemackoj (barem tako pise na paketu). Carine na knjige nema. Moguce je da ti netko kupi svojom karticom. Samo se shipping address stavi tvoj. No questions asked | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: pomoc u vezi poker literature | |
| |
|
| |
| pomoc u vezi poker literature | |
|