debakl Skala
Number of posts : 481 Location : south Poker Site : sve Karma : 29
| Subject: mali par vs villain allin 11.10.10 11:26 | |
| No Limit Holdem Tournament 5 Players Hand Conversion Powered by weaktight.com$10+$1 Stacks:UTG ( 4,666k) CO (440k) BTN ( 499k) SB ( 4,155k) Hero (878k) Blinds: 23k/45k Ante 5.6k Pre-Flop: ( 96k, 5 players) Hero is BB 1 fold, CO goes all-in 434k, 2 folds, 389124 to Hero (833020)?s obzirom da mi je ovaj hand odnio 1,5 k dolara moran ga postat da vidin jeli to trebalo malo drugčije...znači 5 ljudi ostalo na klasičnom donkamentu na starsima, kao što se može vidjeti dvojica igrača imaju super stack u odnosu na nas trojicu, i iskreno nisan se s njima htio posebno borit...e sad što u ovoj situaciji, nikad neznam, on tu gura bilo kojeg asa, broadway kartu, ali naravno i bilo koji par di san puno behind...svjestan sam da sam tu najčešće u flip situaciji pa sam callao i.... any suggestion?call or fold s obzirom da se radi o solidnoj cifri razlike između 3i5 mjesta | |
|
equusDU Skala
Number of posts : 398 Location : Dubrovnik Poker Site : Unibet Karma : 8
| Subject: Re: mali par vs villain allin 11.10.10 11:31 | |
| fold bez imalo razmišljanja... a u krajnjem slučaju imaš 2x više od villaina...dakle u duplo si skoro boljoj situaciji od dvojice small stackera... | |
|
zippo666 Dva para
Number of posts : 86 Location : Zagreb Poker Site : NoiQ Karma : -1
| |
Bora Tajter Team Pokerica
Number of posts : 1128 Location : Zagreb Poker Site : RR poker Karma : 53
| Subject: Re: mali par vs villain allin 11.10.10 18:00 | |
| a ono tu si u najboljem slucaju flip tak fold bez puno razmisljanja... | |
|
BeliDeda Dva para
Number of posts : 91 Location : zg Poker Site : Full Tilt Poker, PokerStars Karma : 10
| Subject: Re: mali par vs villain allin 12.10.10 16:12 | |
| ako te zanima iskljucivo pobjeda call (vjerojatan flip, možebitno mrtvac na overpair, teško ali moguće dobar na manji par ili range A5 i slabije) ako smatras da ima smisla cekati trece mjesto fold bez gore iznesene analize i čekanje handa za call kao i pozicije za steal ne vidim koliko traju leveli ali sa 20 bb nisi dužan braniti svoj bb, ako i krade može te opasno oštetiti na donkhand s 2 overa u flipu čak ti niti statsi od villaina ne trebaju, osim argumentacija za fold ako je nit | |
|
Las&co Tris
Number of posts : 142 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, Everest Karma : 1
| Subject: Re: mali par vs villain allin 13.10.10 20:40 | |
| Na granici... Imaš 20 bb i ovdje ne moraš nužno callat, iako ja uvijek idem na prvo mjesto pa zato i više riskiram.
Po meni ovdje ima jednako dobrih argumenata i za call i za fold.
U ovoj fazi (push/fold) gledam kada short stack pusha (pozicija, karta, prilika?) i po tome se ravnam da li da ulazim u call ili ne. Ali nekako uz ova 2 big stacka mislim da nema potrebe ulaziti u ovo jer, ako si netko može priuštit call onda su to ta dvojica, a jedan od njih će sigurno ući s okršaj sa short stackovima (neće se međusobno poklat...). Tako da... fold. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: mali par vs villain allin | |
| |
|