feeds | |
|
| NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain | |
| | Author | Message |
---|
Chiro23 Full house
Number of posts : 762 Location : Tiltoland Poker Site : Ongame Karma : 7
| Subject: NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain 19.11.10 0:12 | |
| Igra se na LuckyAceu,tako da ću morati ručno ubaciti podatke. NL20,8 igrača BB HERO ($39.11) UTG+1 VILLAIN ($54.83) Villain limpa,MP2 limpa,SB doplaćuje,ja na BB rejzam do 1$,villain call,MP2 i SB foldaju. Ja imam . Flop(pot je 2.4$)- Ja cbetam 1.6$,villain mini rejza do 3.2$. Da odmah kažem,tu sam flatao,htio sam pot controlati da se ne bih našao u neugodnoj situaciji ako bi villain zgurao ili napravio nešto slično preko mog 3beta. Inače je riječ o villainu koji igra 35/15 na sampleu od 70-ak handova,a jedan od upečatljivijih njegovih playeva u tom razdoblju je bio kad je platio shove na J987 turnu sa J5. Thoughts? Što na turnu ako dođe herc ili eventualno A? | |
| | | DirtyCash90s Boja
Number of posts : 578 Location : Zagreb Poker Site : FTP Karma : 24
| Subject: Re: NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain 19.11.10 0:23 | |
| Veći raise PF. OOP si, 3 igrača su i imaš dobar hand.
Flop bi ja vjerojatno b/c kao i ti. Turn bi c/r u slučaju da imam doživljaj da je monster. Ovisi jel prije minraiseao kakve handove. Leadao bi u slučaju da mislim da ima neki srednje jaki hand tipa KQ, al opet upitno je dal bi s tim minraise flop. Nekako ne vjerujem. | |
| | | vat69 Tris
Number of posts : 227 Location : kc Poker Site : ps Karma : 28
| Subject: Re: NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain 19.11.10 13:27 | |
| bilo bi korisno kada bi znali nešto više o njegovoj igri na flopu, da li raisa drawove, monstere, zrak? ako je agresivan na flopu raise do 8,5 i call shove. Jer imas dobar eq protiv svega. ako je pasivan station onda je ovaj play u redu | |
| | | staggy Jedan par
Number of posts : 60 Location : zg Poker Site : FTP Karma : 0
| Subject: Re: NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain 19.11.10 13:43 | |
| | |
| | | Tonci Pokerica
Number of posts : 1020 Location : Rijeka Poker Site : LuckyAce, Unibet, BetMost Karma : 87
| Subject: Re: NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain 19.11.10 13:47 | |
| Call na flopu mislim da je best play... ako je villan prilicno agro na flopu betao bi turn, ako nas promaši 1/2 pota i foldao na raise i c/f river ako nas promaši, A ili herz na turnu bi betao 2/3 do 3/4 pota. Sa flush-om na turnu i c/r bi bio dobar play ali ovisi o villanu jer ako igra 35/15 dosta K bez kickera mu je u rangeu pa je i on skloniji pot kontrolat ali ako je agro donk c/r je dobar play | |
| | | Chiro23 Full house
| Subject: Re: NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain 19.11.10 16:04 | |
| - vat69 wrote:
- bilo bi korisno kada bi znali nešto više o njegovoj igri na flopu, da li raisa drawove, monstere, zrak?
ako je agresivan na flopu raise do 8,5 i call shove. Jer imas dobar eq protiv svega. ako je pasivan station onda je ovaj play u redu Frajer je prilično agresivan,kako rekoh u uvodu,bet/callao shove je na boardu sa ,agresivan je sa drawom,a i top par mu je nuts.Da smo 100BB obojica,zastackao bih se s njim na flopu bez problema,ovako mi nije bilo svejedno. - staggy wrote:
- hm a gdje tu top par?
Facepalm za mene.Zaboravio sam editirati naslov prije nego sam poslao post. Evo ga: flop turn($8.80) | |
| | | DonkeyRi Pokerica
Number of posts : 1087 Location : Rijeka Poker Site : Unibet Karma : -2
| Subject: Re: NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain 19.11.10 16:47 | |
| | |
| | | Tonci Pokerica
Number of posts : 1020 Location : Rijeka Poker Site : LuckyAce, Unibet, BetMost Karma : 87
| Subject: Re: NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain 19.11.10 17:02 | |
| - DonkeyRi wrote:
- c/r flop!
Lijepo je vidit nekog tako samouvjerenog Ako ti nije tesko obrazloži zasto je c/r flop > od b/c i sl. napisi do koliko bi trebali raisat, sta sta ako villan shove-a, sta ako calla (plan na turnu) itd... p.s. i kako ti jos uvijek nije jasno da komentari ovog tipa nemaju smisla? | |
| | | Andre_787 Boja
Number of posts : 675 Location : Rijeka Poker Site : Poker stars Karma : 43
| Subject: Re: NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain 19.11.10 19:00 | |
| Mrzim ovakve spotove, oop smo, minirejzani, imamo dobar draw ali jos uvijek nemamo hand. Full ring limp od nekog tko nije fish je vecinom mali pocket pair tako da ne vjerujem da ovdje ima K tako cesto. Iako ovaj ima jako jako širi limping range.
A platio bi flop.
Šta se dogodilo na turnu? | |
| | | DonkeyRi Pokerica
Number of posts : 1087 Location : Rijeka Poker Site : Unibet Karma : -2
| Subject: Re: NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain 19.11.10 19:50 | |
| - Tonci wrote:
- DonkeyRi wrote:
- c/r flop!
Lijepo je vidit nekog tako samouvjerenog Ako ti nije tesko obrazloži zasto je c/r flop > od b/c i sl. napisi do koliko bi trebali raisat, sta sta ako villan shove-a, sta ako calla (plan na turnu) itd...
p.s. i kako ti jos uvijek nije jasno da komentari ovog tipa nemaju smisla? sry lol. naravno da cemo bacit na shove 200 bbova ali on nece nikad shovat moze jedino 3betat!! ako samo calla cbetat turn jer mislim da imamo 2 much outera vs ovakvog donka + fold eq | |
| | | Chiro23 Full house
| Subject: Re: NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain 19.11.10 21:14 | |
| - Andre_787 wrote:
- Mrzim ovakve spotove, oop smo, minirejzani, imamo dobar draw ali jos uvijek nemamo hand.
Full ring limp od nekog tko nije fish je vecinom mali pocket pair tako da ne vjerujem da ovdje ima K tako cesto. Iako ovaj ima jako jako širi limping range.
A platio bi flop.
Šta se dogodilo na turnu? Slažem se,ovaj line i meni užasno smrdi na set.Premda,u trenutku tog minirejza sam malo odvrtio film unazad: KK će limp/rejzati preflop,čak mislim da bi ovaj villain to napravio i sa AK.Znači,glavni sumnjivci ostaju 44 i 66 od pocket parova,a isto tako i neka dva manja herca za combo draw,tipa 87. Uglavnom,akcija na turnu: Flop turn($8.80) ,ja sam checkirao,villain munjevito klika na Bet pot button,znači 8.80$,ja sam nakon 5-6 sekundi razmišljanja zgurao(oko 34$ znači),villain pumpfistsnapcalla. Frajer pokazuje ,river,obv- | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain | |
| |
| | | | NL20,TPGK & NFD vs. deep laggy villain | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |