| NL10 99 UTG | |
|
+5Bora Tajter PokerIsus RedRaw debakl Tonci 9 posters |
Author | Message |
---|
Tonci Pokerica
Number of posts : 1020 Location : Rijeka Poker Site : LuckyAce, Unibet, BetMost Karma : 87
| Subject: NL10 99 UTG 08.01.10 15:52 | |
| Evo handa sa danasnjeg sessiona, zanima me vase misljenje pogotovo za igru na riveru ali naravno i ostatak handa.
http://weaktight.com/1872591 | |
|
| |
debakl Skala
Number of posts : 481 Location : south Poker Site : sve Karma : 29
| Subject: Re: NL10 99 UTG 08.01.10 15:58 | |
| do rivera standard, na riveru fold. iako se teško odreć seta iskustva s mikrolimita govore da je lik pogodija nuts na riveru nakon ovakog beta i zato fold. dosta puta san se naša u sličnoj situaciji i mislin da je to u 90 posto slučajeva istina. e ja bi jače rejza flop a onda vjerojatno i turn | |
|
| |
RedRaw Team Pokerica
Number of posts : 1884 Location : Zagreb Poker Site : PokerStars / FTP Karma : 84
| Subject: Re: NL10 99 UTG 08.01.10 16:00 | |
| Sve standardno. River je ruzan i moras pozvati njegov bet jer postoji sansa da radi to nekad sa 2 para, ali vjerojatno je da si ipak losiji no oddovi koje dobijas su pre dobri i ne mozes foldati. | |
|
| |
PokerIsus Dva para
Number of posts : 83 Location : Split, CRO Poker Site : FullTilt, Nordica Karma : 1
| Subject: Re: NL10 99 UTG 08.01.10 16:34 | |
| ja bi ga ode npr stavio KQ(ako je čini mi se da je bad call na flopu s obizorm na outove i oddse)...ili par desetki? šta je ima ? ma lupam bezveze | |
|
| |
Bora Tajter Team Pokerica
Number of posts : 1128 Location : Zagreb Poker Site : RR poker Karma : 53
| Subject: Re: NL10 99 UTG 08.01.10 18:16 | |
| - PokerIsus wrote:
- ja bi ga ode npr stavio KQ(ako je čini mi se da je bad call na flopu s obizorm na outove i oddse)...ili par desetki? šta je ima ?
ma lupam bezveze bogme lupas bezveze, ne znam kako ga stavis bas na KQ na takav play,nikad ne stavljaj protivnika na 1 hand nego na range handova... | |
|
| |
veyst555 Boja
Number of posts : 527 Location : Value Town Poker Site : None Karma : 45
| Subject: Re: NL10 99 UTG 08.01.10 18:17 | |
| Stanardno odigrano. Odovi kazu da moras pozvat, medutim nisam siguran da bi u 100% slucajeva tu zvao, ako je neki uber NIT nije fold tragedija na ovakav bord. Kakav je tip igraca? Neki vise fancy play tipa check raise nije los ako znas da ce agresivno betat na flopu, ako je pasivniji bolje nisi ni mogao. Pretpostavljam neka 8X glupost, superstandard na nl10 EDIT: Opet ovaj boris dok ja pisem prije, ko mi je kriv sta pisem romane... upravo to: prekinite pogadat ruku i stavite na range, izbacite EQ, =call ili fold. | |
|
| |
Tonci Pokerica
Number of posts : 1020 Location : Rijeka Poker Site : LuckyAce, Unibet, BetMost Karma : 87
| Subject: Re: NL10 99 UTG 08.01.10 18:34 | |
| Nisam znao kakav je tip igrača ugl je cijeli stol bio pasivan, tight i loš, a sto se tiče check raise na flopu, bilo je 3 igrača samnom u handu a dvojica su već checkirali i morao sam betat jer je i flush draw bio otvoren a i inače ne slaw play-am skoro ništa a i na stolu sam bio agresivan do tada, pogotovo na flopu pa sam znao da cu dobit call ako netko ima nešto. Nakon njegovog beta na riveru dobio sam dojam da sam slabiji odnosno da je dobio skalu (jedino logično mi je bilo da je na flopu imao straight i flush draw), ali sam ga callao jer je napravio mali bet i kao sto je napisao RedRaw radi mogućnosti da ima dva para (nebi se iznenadio ni da je majstor okrenuo AJ pik). Ugl hand me malo zbunio jer nisam mogao bacit na njegov mali bet a bilo mi je logično da sam slabiji. Hvala na komentarima P.S. Na kraju je okrenuo JJ | |
|
| |
M88 Set
Number of posts : 347 Location : Hrvatska Poker Site : ? Karma : 12
| Subject: Re: NL10 99 UTG 08.01.10 18:39 | |
| U takvim situacijama ja najčešće foldam (ovisi naravno i o protivniku). Prije bi uvijek gledao pot odds i to bi mi bilo kao nekakvo opravdanje za call, ali iz iskustva (s istog tog limita) sam prilično siguran da ga je pogodio river. Betovi na flopu i turnu su mi u redu. Preflop raise isto ok, iako kad sam UTG s devetkama znam i 4-5x BB rejzat, jer si pretty much mrtav ako te calla dvoje-troje (odnosno ne znaš na čemu si kad izađu slike). Želiš jednog maksimalno. | |
|
| |
veyst555 Boja
Number of posts : 527 Location : Value Town Poker Site : None Karma : 45
| Subject: Re: NL10 99 UTG 08.01.10 19:03 | |
| - Tonci wrote:
- Ugl hand me malo zbunio jer nisam mogao bacit na njegov mali bet a bilo mi je logično da sam slabiji.
Zato se zove valuebet Ugl, sve ok odigrano, tolko mu gluposti moze bit u rangeu od 2 para do promasenog FDa da je za ovakvu cjenu steta baciti. | |
|
| |
DisD Team Pokerica
Number of posts : 1456 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma : 74
| Subject: Re: NL10 99 UTG 08.01.10 19:10 | |
| Call zbog oddova, protivnik će najčešće imati skalu ili promašeni flush draw, a rijeđe kartu koju beta za value a da nije skala. | |
|
| |
BeliDeda Dva para
Number of posts : 91 Location : zg Poker Site : Full Tilt Poker, PokerStars Karma : 10
| Subject: Re: NL10 99 UTG 10.01.10 11:46 | |
| odigrano solidno do rivera villain na turnu prezentira draw (ne manjka opcija na stolu) - potez na riveru je klasika i očekivan na bet pola pota, po meni fold češće nego call, isključivo samo zbog turn calla villaina (bez obzira na promašen flush draw konačno) - ako je table bio tight, dodatni razlog za fold (u chatbox pusa i njemu i dealeru) - call samo zbog oddsa, znaš i sam da si dobar samo protiv bluffa i semi-bluffa na JJ ga je pogodio river i pomoći više nema | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: NL10 99 UTG | |
| |
|
| |
| NL10 99 UTG | |
|