feeds | |
|
| 1/2 HU protiv stationa | |
| | Author | Message |
---|
petrica44 Jedan par
Number of posts : 42 Location : Zagreb Poker Site : full tilt Karma : 9
| Subject: 1/2 HU protiv stationa 16.07.10 8:32 | |
| Bok! evo mog prvog posta. hand me muci vec par dana, možda glupo i neopravdano ali eto. ne igram s holdem managerom pa nemam neke tocne statisticke podatke ali otprilike je izgledalo ovako. ja otvaram oko 90 % buttona i dobivam call svaki puta bez iznimke. nakon flopa check folda valjda 60-70% c/beta na uzorku od oko 100 ruku. super ugodno, re-raisa kad ima i lagano ga uzimam. Onda dolazi ovaj hand: na buttonu imam (230$), raisam standard do 7$. on superstandard calla( ima 144$) izlazi , check calla moj bet 9$ (pot je 32$) turn: checkira, ja betam 24, on me reraisa do 48. da li to trebam foldati protiv takvog igraca? normalno da cu to uvijek shipati protiv ikakvog thinking igrača jer može svasta izvoditi ali ovdje sam skoro siguran da ima jedan jedini hand. zbog svega sto sam gore napisao. A10+ bi me reraisao flop skoro 100%, tako da isključujem taj dvopar i ne vidim hand koji pobjeđujem na njegov line (mrzim taj mini raise protiv ribetine na turnu jer je uvijek nuts), eventualno 67 ali mislim da bi i to reraisao na flopu ili A6. s obzirom da sam unutra sa 40 a trebam ga zgurati 104 (call valjda nije opcija?) da li je to fold i uzmem ga u drugom spotu kad je tako los? | |
| | | lolredline Tris
Number of posts : 190 Location : ZG Poker Site : FT Karma : 27
| Subject: Re: 1/2 HU protiv stationa 16.07.10 17:50 | |
| nisi napisao da li je to vec radio na turnu i koliko puta i sa cime, ali vecinom protiv ribe je to insta turbo shove i on okrene 7T ili 6T ili AK lol pogotovo za manje od 100bba
obv ako moze blefati, mozes ga i callati i pustit da ostavi stack na riv, ali ako je onaj tip ribe koji ne baca nista jednom kada tako raisea turn ja bi shoveao | |
| | | bicko Team Pokerica
Number of posts : 657 Location : Zagreb Poker Site : Party, Unibet, Betfriends Karma : 67
| Subject: Re: 1/2 HU protiv stationa 16.07.10 20:12 | |
| Istina je da će on ovdje dosta puta imati str8 ili A10, posebno ako je tako predvidljiv kao što kažeš. Međutim, s obzirom na odove, veličinu stacka, činjenicu da sve plaća preflop-što znači da je mogao zakačiti par na flopu i sada dobiti dvopar za što je šansa matematički skoro ista kao da ima str8 tj 15:16 kombinacija, ja bih tu pushao, što je po meni bolje od calla zbog karata na riveru koje bi ti mogle ubiti akciju. Nije zanemariva ni činjenica da i u onom slučaju kad ima str8 ti imaš 10tak posto da ga pobijediš na riveru a također ne treba smetnuti ni činjenicu da i najpredvidljiviji igrači nekad bluffaju.. Mislim da je tu ključno što on, kako si rekao, sve plaća preflop pa ovdje kombinacije 10-6 ili 10-7 ulaze u njegov range..
Last edited by bicko on 16.07.10 20:16; edited 1 time in total | |
| | | petrica44 Jedan par
| Subject: Re: 1/2 HU protiv stationa 16.07.10 20:16 | |
| nisam imao takvu situaciju posto sam mu bacao kad je re-raiseao flop jer je to radio vrlo rijetko i ocito sa handom. nakon toliko folda na c/bet kad me c/c i c/min. raiseo mi je uzasno smrdilo. stavio sam time i mislim da bi bacio da nije toliko blindova bilo u igri tj. callao da smo deep pa vidio akciju na riveru. | |
| | | Zhus Jedan par
Number of posts : 32 Location : Germanija Poker Site : Fulj Tilt, JokerStars, Bestich Karma : 3
| Subject: Re: 1/2 HU protiv stationa 01.08.10 19:18 | |
| sam ne kuzim.. aj dobro 7 eura kazes standard na 1/2 ali zas onda 9 na 2 para? i kad vec mislis da si dobar sa 2 para onda check callas, mislim ovisi o situaciji, te ovisi koji site igras? ja mislim da je on imo 2 para sa ovom desetkom, ali lako je moguce da je imo straight, u svakom slucaju imo si jos dosta outova za full, najveca ti je greska betat van pozicije a igrac prije toga zasnepo? s obzirom da je dosla je straight karta check callas ako ne mislis callal mini raise.... mislim.. ne znam al ono moje misljenje | |
| | | tequilaman Dva para
Number of posts : 118 Location : Zagreb Poker Site : Stars,PowerPoker Karma : 2
| Subject: Re: 1/2 HU protiv stationa 01.08.10 19:30 | |
| - Zhus wrote:
- sam ne kuzim.. aj dobro 7 eura kazes standard na 1/2 ali zas onda 9 na 2 para? i kad vec mislis da si dobar sa 2 para onda check callas, mislim ovisi o situaciji, te ovisi koji site igras? ja mislim da je on imo 2 para sa ovom desetkom, ali lako je moguce da je imo straight, u svakom slucaju imo si jos dosta outova za full, najveca ti je greska betat van pozicije a igrac prije toga zasnepo?
s obzirom da je dosla je straight karta check callas ako ne mislis callal mini raise....
mislim.. ne znam al ono moje misljenje check call na buttonu? hahaha e moj svabo | |
| | | Zhus Jedan par
Number of posts : 32 Location : Germanija Poker Site : Fulj Tilt, JokerStars, Bestich Karma : 3
| Subject: Re: 1/2 HU protiv stationa 01.08.10 19:42 | |
| - tequilaman wrote:
- Zhus wrote:
- sam ne kuzim.. aj dobro 7 eura kazes standard na 1/2 ali zas onda 9 na 2 para? i kad vec mislis da si dobar sa 2 para onda check callas, mislim ovisi o situaciji, te ovisi koji site igras? ja mislim da je on imo 2 para sa ovom desetkom, ali lako je moguce da je imo straight, u svakom slucaju imo si jos dosta outova za full, najveca ti je greska betat van pozicije a igrac prije toga zasnepo?
s obzirom da je dosla je straight karta check callas ako ne mislis callal mini raise....
mislim.. ne znam al ono moje misljenje check call na buttonu? hahaha e moj svabo ah to sam predvidio, cito sam drugi thread pa sam zamijenio pozicije XD my bad, onda je igra ok, ali ja bi ipak call | |
| | | petrica44 Jedan par
| Subject: Re: 1/2 HU protiv stationa 02.08.10 10:20 | |
| Hvala svima. uglavnom nagurao sam taj turn i on nije pokazao tih 89 ali za mene kao da je! okrenuo je set šestica i ja sam kao prava ribetina zakeljio asa na riveru i uzeo pot Imao sam taj nepoželjni osjećaj u pokeru da to nije dobro pa me cisto zanimalo kako stojim matematički i drago mi je da je to tu negdje jer je i meni tako izgledalo. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: 1/2 HU protiv stationa | |
| |
| | | | 1/2 HU protiv stationa | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |