Dr.Greenthumb Boja
Number of posts : 553 Location : Dislocation Poker Site : Poker Site Karma : 58
| Subject: KK,call river shove? 16.08.10 21:36 | |
| $0.10/$0.25 No Limit Holdem FullTiltPoker 6 Players Hand Conversion Powered by weaktight.comStacks:UTG Voxx5150 ( $49.46) UTG+1 Hero ($25) CO AceKingNL ( $32.29) BTN achillious ($16.80) SB AlRever ( $25) BB Gambitblack ($40.29) Pre-Flop: ( $0.35, 6 players) Hero is UTG+1 1 fold, Hero raises to $0.85, 1 fold, achillious calls $0.85, 1 fold, Gambitblack calls $0.60 Flop: ( $2.65, 3 players) Gambitblack checks, Hero bets $1.80, achillious folds, Gambitblack calls $1.80 Turn: ( $6.25, 2 players) Gambitblack checks, Hero bets $3.60, Gambitblack calls $3.60 River: ( $13.45, 2 players) Gambitblack goes all-in $34.04, Hero?Na liku imam samo 62 ruke,statsi su mu 34/24/2.1..Tih 62 ruke sam danas odigrao s njim i primjetio sam da beta pola do 2/3 pota za value,a puni pot kao semibluff,donkao je oesd na flopu i na turnu puni pot i gurnuo all in na riveru kad ga je pogodio..Osim toga pod notes sam zapisao - check river ip sa promasenim FD(K high) Kasnije kad sam pregledavao ruku sam shvatio da sam premalo betao flop,a pogotovo turn..Flop sam trebao barem 2$ a turn minimalno 4 pa do 5,5 mislim da bi bilo ok,al se nemogu sjetit sta mi je u tom trenutku bilo u glavi.. Uglavnom river? | |
|
stu Skala
Number of posts : 441 Location : Rijeka/Zagreb Poker Site : PokerStars Karma : 12
| Subject: Re: KK,call river shove? 16.08.10 22:03 | |
| i ja bih tu flop više betao. a u ovoj konkretnoj situaciji ja bih foldao na riveru. iako teška srca, obožavam kraljeve | |
|
DirtyCash90s Boja
Number of posts : 578 Location : Zagreb Poker Site : FTP Karma : 24
| Subject: Re: KK,call river shove? 17.08.10 10:13 | |
| Insta fold. PSB flop i turn. NHF, ali preloše si odigrao
Inače ja ne da nebi platio ovaj all in nego mu tu nebi platio ni 1/2 pota. | |
|
Dr.Greenthumb Boja
| Subject: Re: KK,call river shove? 17.08.10 11:08 | |
| Kak stu kaze foldao sam teska srca..Kakvi hard feelings ovo je forum,al ak si procitao moj post onda si vidio da sam i sam svjestan da je bet sizing prelos,a river me zanima.. | |
|
stu Skala
Number of posts : 441 Location : Rijeka/Zagreb Poker Site : PokerStars Karma : 12
| Subject: Re: KK,call river shove? 17.08.10 11:27 | |
| već spoznaja da si nešto loše odigrao je veliki korak. meni strašno fali na bestpokeru što nema nekakvog lijepog pregleda odigranih handova, pa da mogu kasnije fino to proanalizirat. ovako samo u glavi odvrtim što se događalo na kraju svakog sessiona i zapišem si na papir na što da ubuduće pazim. morat ću pribjeć nekim čudnovatim metodama | |
|
DirtyCash90s Boja
Number of posts : 578 Location : Zagreb Poker Site : FTP Karma : 24
| Subject: Re: KK,call river shove? 17.08.10 11:30 | |
| - Dr.Greenthumb wrote:
- Kak stu kaze foldao sam teska srca.
Zašto? Ovo je clear fold. | |
|
Dr.Greenthumb Boja
| Subject: Re: KK,call river shove? 17.08.10 11:33 | |
| - stu wrote:
- već spoznaja da si nešto loše odigrao je veliki korak. meni strašno fali na bestpokeru što nema nekakvog lijepog pregleda odigranih handova, pa da mogu kasnije fino to proanalizirat. ovako samo u glavi odvrtim što se događalo na kraju svakog sessiona i zapišem si na papir na što da ubuduće pazim. morat ću pribjeć nekim čudnovatim metodama
Snadji se druze A gle sve ima svoje prednosti i mane a kolko cujem bestpoker je jedan veliki ribnjak.. | |
|
Dr.Greenthumb Boja
| Subject: Re: KK,call river shove? 17.08.10 11:36 | |
| - DirtyCash90s wrote:
- Dr.Greenthumb wrote:
- Kak stu kaze foldao sam teska srca.
Zašto? Ovo je clear fold. Zato jer sam takav..Srce me boli kad moram foldat kauboje makar znam da sam ovdje u vecini slucajeva behind.. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: KK,call river shove? | |
| |
|