feeds | |
|
| NL6 AQ river shove | |
| | Author | Message |
---|
Tonci Pokerica
Number of posts : 1020 Location : Rijeka Poker Site : LuckyAce, Unibet, BetMost Karma : 87
| Subject: NL6 AQ river shove 27.10.10 20:24 | |
| Na villanu imam desetak handova tako da od statsa nema pomoći... malo sam zastao na riveru kad je zgurao ali mislim da sam donio ispravnu odluku, ipak volio bi cut mišljenja jer imam osjećaj da sam subjektivan i nemogu sagledat hand iz trećeg lica. $0.03/$0.06 No Limit Holdem 888 5 Players Hand Conversion Powered by weaktight.comStacks:UTG isapuch ($5.72) CO Hero ($11.97) BTN Richard_afcw ( $6.42) SB Rummirull ( $6.09) BB alxbln ( $8.08) Pre-Flop: ( $0.09, 5 players) Hero is CO isapuch calls $0.06, Hero raises to $0.27, 3 folds, isapuch calls $0.21 Flop: ( $0.63, 2 players) isapuch bets $0.06, Hero raises to $0.30, isapuch calls $0.24 Turn: ( $1.23, 2 players) isapuch checks, Hero bets $0.92, isapuch calls $0.92 River: ( $3.07, 2 players) isapuch goes all-in $4.23, Hero ? | |
| | | eSco Pokerica
Number of posts : 1813 Location : LOL Poker Site : CSB Karma : 93
| Subject: Re: NL6 AQ river shove 27.10.10 20:28 | |
| easy fold. pf limp/call, flop mb/call, c/c turn & shove river na ovakvom boardu moze bit jedino 2p ili straight. | |
| | | Andre_787 Boja
Number of posts : 675 Location : Rijeka Poker Site : Poker stars Karma : 43
| Subject: Re: NL6 AQ river shove 27.10.10 20:46 | |
| na ovako malom brojem ruku na protivniku bi foldao jer rijetko fishevi odigraju ovako neki Qx ili srednji par, to vecinom callaju do kraja. ovdje mislim da najcesce ima boju sa nekom debilnom rukom kao 94s, na flopu nemoze bacit srednji par, na turnu vec ima ulaz u boju i to je grijeh bacit a na riveru misli da ce ovako naplatit parove i sl.
Za prvi put to foldam i stavljam note. | |
| | | ZDMitch Full house
Number of posts : 727 Location : ZD/ZG Poker Site : iPoker Network Karma : 39
| Subject: Re: NL6 AQ river shove 28.10.10 5:31 | |
| Villainov limp/call preflop, vrlo provokativan minbet na flopu (koji viče "raiseaj me, raiseaj me!") nakon kojeg calla tvoj raise i c/c na turnu govore da ima ili set (na malom uzorku handova na kojem ga imaš ne moš znat da li male pockete otvara sa UTG ili ne), ili straight ili dva para. Sve što ima ima još od flopa... Moguće je naravno da je ima FD na flopu i da je platija turn da vidi još jednu kartu (ne bi bija prvi koji to napravi ) pa da je ovaj shove na riveru zapravo teži spew, ali ono, ne želiš saznati U dovoljno slučajeva je tu isprid tebe da bi ovo bilo isplativo... Tvoje pitanje se odnosi na river pa ti je moj odgovor - lagan fold. | |
| | | Tonci Pokerica
Number of posts : 1020 Location : Rijeka Poker Site : LuckyAce, Unibet, BetMost Karma : 87
| Subject: Re: NL6 AQ river shove 28.10.10 10:39 | |
| yep definitivno sam beatan na riveru... nejcesce ce imat skalu ili 2 para sto je ulovio na riveru i eventualno boju! setove i 2 para mislim da c/r (ili beta) na turnu gotovo uvijek. - ZDMitch wrote:
- vrlo provokativan minbet na flopu (koji viče "raiseaj me, raiseaj me!")
evo i ti igraš moj limit pa da prokomentiram, min bet na ovim limitima ti većinom znaći slabost, a min betaju jer ih igrači rijetko raisaju bez handa i tako vecinom dobiju jeftini turn, inf o villanovom handu, inicijativu i sto je najvažnije tim donk min betom oduzmu mogućnost pfr da normalno cbeta. Nije pravilo ali vecinom je tako. | |
| | | ZDMitch Full house
Number of posts : 727 Location : ZD/ZG Poker Site : iPoker Network Karma : 39
| Subject: Re: NL6 AQ river shove 28.10.10 14:19 | |
| - Tonci wrote:
- ZDMitch wrote:
- vrlo provokativan minbet na flopu (koji viče "raiseaj me, raiseaj me!")
evo i ti igraš moj limit pa da prokomentiram, min bet na ovim limitima ti većinom znaći slabost, a min betaju jer ih igrači rijetko raisaju bez handa i tako vecinom dobiju jeftini turn, inf o villanovom handu, inicijativu i sto je najvažnije tim donk min betom oduzmu mogućnost pfr da normalno cbeta. Nije pravilo ali vecinom je tako.
U HUsng sam većinom nailazija ili na one koji opale pot size bet kad ih flop promaši kako bi te otjerali ili na one koji malim betom pokušavaju isprovocirati dodatno punjenje pota s tvoje strane. A još uvik u igri vrlo često mislim tim mozgom, triba vrimena očito | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: NL6 AQ river shove | |
| |
| | | | NL6 AQ river shove | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |