eSco Pokerica
Number of posts : 1813 Location : LOL Poker Site : CSB Karma : 93
| Subject: rush nl200 - TP facing PS donkbet 18.10.10 17:40 | |
| nemam hh niti statse jer sam igrao samo 15 min. na netbooku. utg sam sa i rejzam na 7 svi fold BB calls flop AT8r tip c/c (beto sam 11) turn (sad je moguc FD) tip opet c/c (beto sam 21) river (3 clubsa su na boardu ldo) tip donka potsize hero? villain je iz grcke. | |
|
Dr.Greenthumb Boja
Number of posts : 553 Location : Dislocation Poker Site : Poker Site Karma : 58
| Subject: Re: rush nl200 - TP facing PS donkbet 18.10.10 18:37 | |
| Buduci da ste unknown jedan drugome njemu tvoj line (utg raise,cbet skoro puni pot,pa turn opet 2/3 pota) na ovom boardu izgleda dosta jako i AJ,AQ,AK su sigurno ruke na koje te izmedju ostalih (par slabijih ali vecinom jos jacih ruku) stavlja kada ispucas turn barrel..I zato sumnjam da donka river puni pot sa slabijim jer bi mu trebalo biti jasno da si prilicno jak i da ce te tesko otjerati s ruke ovakvim donkbetom..U njegovom rangeu kojim calla sa BBa ne vidim puno osmica,mozda A8s,al pretpostavljam da bi to c/r na flopu..Ugl. u range bi mu jos dodao TT,AT i 2 trefa sa desetkom ili asom u trefu..Mislim da je ovo fold..Cisto zato jer ne vjerujem da to radi sa losijim,nema previse stvari za reprezentat a zna da ces rijetko foldat..River donkbet mi izgleda kao cisti VB jer ako te stavio na nesto sl. onome sto imas,boji se da ces cesto checkirat behind gdje tako gubi value, a takodjer zna da ces rijetko foldat pa mu je to najbolja opcija.. NL200 je limit kojem jos nisam ni prismrdio,tak da slobodno ispravi sve greske ili nebuloze u mom razmisljanju jer inace nikad necu igrati tamo.. | |
|
RedRaw Team Pokerica
Number of posts : 1884 Location : Zagreb Poker Site : PokerStars / FTP Karma : 84
| Subject: Re: rush nl200 - TP facing PS donkbet 18.10.10 18:45 | |
| - Dr.Greenthumb wrote:
- NL200 je limit kojem jos nisam ni prismrdio,tak da slobodno ispravi sve greske ili nebuloze u mom razmisljanju jer inace nikad necu igrati tamo..
sve ti je to vrlo slicno ili skoro isto dugi dio puta. ne zabrinjavaj se oko toga. protiv igraca protiv kojih ja igram, ako je u pitanju riba, onda je ovo fold bez previse racionaliziranja i objasnjavanja teorije. | |
|
DirtyCash90s Boja
Number of posts : 578 Location : Zagreb Poker Site : FTP Karma : 24
| Subject: Re: rush nl200 - TP facing PS donkbet 18.10.10 22:40 | |
| | |
|
lolredline Tris
Number of posts : 190 Location : ZG Poker Site : FT Karma : 27
| Subject: Re: rush nl200 - TP facing PS donkbet 19.10.10 14:34 | |
| | |
|
eSco Pokerica