vat69 Tris
Number of posts : 227 Location : kc Poker Site : ps Karma : 28
| Subject: 100nl deep - trips facing aggresion 10.07.11 10:38 | |
| $0.50/$1 Ante $0.20 No Limit Holdem 5 Players Hand Conversion Powered by weaktight.comStacks:jurakc (UTG) ($290.30) CO ( $379.85) BTN ($256.20) SB ($275.60) BB ($250) Pre-Flop: ( $2.50, 5 players) jurakc is UTG jurakc raises to $3, 1 fold, BTN calls $3, SB calls $2.50, BB calls $2 Flop: ( $13, 4 players) SB checks, BB checks, jurakc bets $10, BTN raises to $32.50, SB folds, BB folds, jurakc calls $22.50 Turn: ( $78, 2 players) jurakc checks, BTN bets $60, jurakc ... villian je winnig reg(29/24/8), raise cbet IP je 14%, ovo je deep table na starsu pa su rangeovi dosta šiti nego u normalnoj 100bb igri. možda 3bet flop? turn- call, fold, shove?- sve tri opcije mi se čine ok | |
|
Tonci Pokerica
Number of posts : 1020 Location : Rijeka Poker Site : LuckyAce, Unibet, BetMost Karma : 87
| Subject: Re: 100nl deep - trips facing aggresion 10.07.11 11:06 | |
| 3bet flop je dobar posto smo OOP, ali ako do tad nije bilo tako agresivne dinamike na flopu (ovako deep je inace nema) onda mislim turnamo hand face up sa tako snaznim lineom, tj dno perceived range nam je AK, pa ako je villan dosta agro i cesto ce betat turn mislim da je call flop ok i c/shove turn dobra opcija. | |
|
grandcule Team Pokerica
Number of posts : 101 Location : zagreb Poker Site : PokerStars Karma : 33
| Subject: Re: 100nl deep - trips facing aggresion 10.07.11 13:09 | |
| Ugodno je vidjet ovakve rasprave nakon nekog vremena, svaka cast svima, a i ova ruka je zanimljiva u ovakvom deep spotu. Probat cu nekaj napisat iako nisam dugo odigrao nista osim hu Smile Ne slazem se nikako da je c/shove turn ovdje ovako deep dobra opcija - dapace, naginjem prema tome da je vrlo losa jer apsolutno nikad necemo dobit call od losijeg 250bb deep. Ajmo ovak, ak je tip dobar, winning reg na nl 200 na pristojnoj stranici cini mi se da mu range mozemo ovdje definirati na fd i osmice (nesto tipa 78s, 89s, mozda tip calla na poziciji i K8s posto je 5-handed i to je ok)...mislim da mozemo eliminirati A kojeg pretpostavljam ne bi raisao sa dvojicom iza za nekakav value, to bi bilo prilično suludo. Turn nije kljucan mislim jer ak callamo turn moramo callat i svaki ne pik obv., tako da mislim da je flop kljucan. Mislim da bi ovak dost kreativan line kojim bi mogli definirat njegovu ruku mogao bit tzv. "click it back", odnosno min. dopušteni 3bet. Ak tip ima fd najcesce ce samo platit i uzet oddove (...jer fakat mozemo imat i to napravit s dva keca ili nesto sl. i onak wtf sad s fd...) i time jeftinije dobivamo opciju kasnije (mozemo bet/foldat turn za pola pota), a ak zashipa nešto preko mozemo mirno bacit... | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: 100nl deep - trips facing aggresion | |
| |
|