| 100NL 2 para mini raisana | |
|
+6butko Las&co Dace DisD eSco bresha 10 posters |
Author | Message |
---|
bresha Dva para
Number of posts : 110 Location : Slavonski Brod Poker Site : Pokerstars Karma : 1
| Subject: 100NL 2 para mini raisana 11.09.09 18:22 | |
| protivnik igra 78/33/1, nemam readova $0.5/$1 No Limit Holdem 6 players Converted at weaktight.comStacks:UTG ($35.00)UTG+1 ( $38.50) Hero (CO) ($134.00)BTN ($154.00)SB ( $100.00) BB ( $40.33) Pre-flop: ( $1.50, 6 players) Hero is CO UTG calls $1, 1 fold, Hero raises to $4.50, BTN calls $4.50, 2 folds, UTG foldsFlop: ( $11.50, 2 players) Hero bets $7, BTN calls $7 Turn: ( $25.50, 2 players) Hero bets $17, BTN raises to $34, Hero ?? | |
|
| |
bresha Dva para
Number of posts : 110 Location : Slavonski Brod Poker Site : Pokerstars Karma : 1
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 11.09.09 18:24 | |
| isti protivnik nekoliko rotacija poslije $0.5/$1 No Limit Holdem 4 players Converted at weaktight.comStacks:CO ($243.00)BTN ( $25.13) SB ($97.50)Hero (BB) ($117.00)Pre-flop: ( $1.50, 4 players) Hero is BB CO calls $1, 1 fold, SB calls $0.50, Hero checks Flop: ( $3, 3 players) SB checks, Hero bets $2, CO calls $2, SB foldsTurn: ( $7, 2 players) Hero bets $6, CO raises to $14.50, Hero raises to $35, CO raises to $55.50, Hero ??molim mišljenja za obadvije ruke! | |
|
| |
eSco Pokerica
Number of posts : 1813 Location : LOL Poker Site : CSB Karma : 93
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 11.09.09 18:28 | |
| hand1: $82 pa shove.
hand2: shove. | |
|
| |
DisD Team Pokerica
Number of posts : 1456 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma : 74
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 11.09.09 19:31 | |
| 78/33/1?rofl - ovo je veliki read! ship it u obje situacije protiv igrača koji igra na sva moguća smeća od karata | |
|
| |
Dace Team Pokerica
Number of posts : 107 Location : Zagreb Karma : 4
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 11.09.09 19:53 | |
| ti statsi su apsolutno nebitni i samo ti mogu pomoc da zdonkas, gle jednostavno moras znat jel taj tip ribetina koja raisea samo nuts ili na random klikce gumbe, ima igraca koji igraju 100/100 protiv kojih nikad nisi dobar u tim situacijama | |
|
| |
bresha Dva para
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 11.09.09 20:33 | |
| upravo zato mislim da sam u drugoj ruci mogao baciti! | |
|
| |
DisD Team Pokerica
Number of posts : 1456 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma : 74
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 11.09.09 20:43 | |
| - Dace wrote:
- ti statsi su apsolutno nebitni i samo ti mogu pomoc da zdonkas, gle jednostavno moras znat jel taj tip ribetina koja raisea samo nuts ili na random klikce gumbe, ima igraca koji igraju 100/100 protiv kojih nikad nisi dobar u tim situacijama
slažem se jer su često ovakve pasivne ribe spremne plaćati do smrti s polukartama i rejzati samu nuts. Ipak kada protiv nekog za kog neznam je li takav igrač(pasivac koji rejza nuts) kada uđem u ovakvu situaciju plaćam dokle god nemam read da se radi ultra pasivnom igraču jer ako igra 70% ruku znači da može imati svakava sranja: od slowplayanih dva asa pa do sta ali i totalno smeća | |
|
| |
Dace Team Pokerica
Number of posts : 107 Location : Zagreb Karma : 4
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 11.09.09 20:47 | |
| - DisD wrote:
- Dace wrote:
- ti statsi su apsolutno nebitni i samo ti mogu pomoc da zdonkas, gle jednostavno moras znat jel taj tip ribetina koja raisea samo nuts ili na random klikce gumbe, ima igraca koji igraju 100/100 protiv kojih nikad nisi dobar u tim situacijama
sležem se jer su često ovakve pasivne ribe spremne plaćati do smrti s polukartama i rejzati samu nuts, no ipak kada protiv nekog za kog neznam je li takav igrač kada uđem u ovakvu situaciju plaćam dokle god nemam read da se radi ultra pasivnom igraču jer ako igra 70% ruku znači da može imati svakava sranja: od slowplayanih dva asa pa do sta ali i totalno smeća da, kad ovako vidimo hand bez ikakvih dodatnih informacija normalno da necemo bacit ali na taj nacin analizirat ruku po meni nema smisla jer te neke default playeve svi znamo, trebalo bi uvijek napisat nekoliko recenica sta znamo o tom igracu iz njegovih prijasnjih poteza | |
|
| |
Las&co Tris
Number of posts : 142 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, Everest Karma : 1
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 13.09.09 13:41 | |
| hand1: FOLD ko kuca!! hand2: ALL IN. Najlakse zaradjenih 100$. Pazi on nema vise od K8 off...garantiram. | |
|
| |
butko Boja
Number of posts : 550 Location : vz/ri Poker Site : cake Karma : 22
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 13.09.09 14:57 | |
| lako je kad imas kristalnu kuglu | |
|
| |
AArakete High Card Ace
Number of posts : 10 Location : zg Poker Site : unibet,fulltilt Karma : 0
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 13.09.09 16:23 | |
| - Las&co wrote:
- hand1: FOLD ko kuca!!
hand2: ALL IN. Najlakse zaradjenih 100$. Pazi on nema vise od K8 off...garantiram. lol,ni jedno ni drugo mi se nesviđa sto si rekao hand1: po meni lik je zgurao jer se uplašio moguće boje (uz mogućnost da je on dobio skalu) tak da sa ovim stackom SHOVE hand2:mislim da je tu protivnik (riba) kupio 2 jača para sa kraljem,prema tome ta konstatacija da je to najlkše zarađenih 100$ je suluda | |
|
| |
Bora Tajter Team Pokerica
Number of posts : 1128 Location : Zagreb Poker Site : RR poker Karma : 53
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 13.09.09 17:12 | |
| - Las&co wrote:
- hand1: FOLD ko kuca!!
hand2: ALL IN. Najlakse zaradjenih 100$. Pazi on nema vise od K8 off...garantiram. daj malo pojasni zasto fold ko kuca, nema mi to bas logike... iako je lako moguce s obzirom na njegove statse da je kupio skalu, zguro bi jer u velikoj vecini situacija ces protiv takvog tipa igraca bit dobar... a sto se tice drugog handa mislim da si tu jako tesko dobar, s obzirom na play.... | |
|
| |
RedRaw Team Pokerica
Number of posts : 1884 Location : Zagreb Poker Site : PokerStars / FTP Karma : 84
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 13.09.09 19:24 | |
| U prvoj ruci zelis sto prije ici do allina jer ipak imas top 2 para dok je kombinacija njegovih handova dosta slabija od tvoje, pogotovo sto si drugi par tj. top par dobio na turnu, a moguci su sada i ulazi u dvije boje kao i ulazi u skale (moguce su vec i skale, ali je vrlo mali postotak kada ce ih protivnik i imati u ovim situacijama).
U drugoj pak ruci, flopana dva para postaju puno ranjivija na ovom turnu jer mu daju potencijalnu jacu kombinaciju dva para od tvoje flopane te bih ja s rukom nastavio opreznije od 3beta na turnu. | |
|
| |
bresha Dva para
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 14.09.09 0:44 | |
| - RedRaw wrote:
U drugoj pak ruci, flopana dva para postaju puno ranjivija na ovom turnu jer mu daju potencijalnu jacu kombinaciju dva para od tvoje flopane te bih ja s rukom nastavio opreznije od 3beta na turnu. koliki bi bet callao na riveru? | |
|
| |
RedRaw Team Pokerica
Number of posts : 1884 Location : Zagreb Poker Site : PokerStars / FTP Karma : 84
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 14.09.09 8:52 | |
| U ovoj situaciji, ne ostaje nista drugo nego all in na riveru jer je pot pre velik pa nema niti smisla raspravljati sto bih callao a sto ne. S druge strane, da sam na turnu samo platio njegov raise (sto bih i ucinio) onda na riveru placam na sve osim uparenog boarda (a da nije meni full), bilo kojeg herca osim i Ax jer mislim da je ovaj protivnik u stanju sa Ax koji cini par na flopu juriti do rivera iako je vjerojatnost manja.. Tu bih jednostavno pripazio koliki bi njegov bet bio. | |
|
| |
bresha Dva para
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 14.09.09 11:55 | |
| aha, ja sam shvatio da bi ti samo callao njegov raise na turnu a ti govoriš o callanju 4beta! | |
|
| |
RedRaw Team Pokerica
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 14.09.09 12:16 | |
| Hah. Ne, ja bi samo callao njegov raise na turnu, a ti imas opciju ili calla ili shovea na turnu s obzirom da si 4betan. Stvar je u tome da s 2 para fold na turnu nema smisla, kao sto nema niti samo call jer ionako lova ide unutra na riveru, pa prema tome all in je jedina opcija sad.
Dakle, ja bi njegov raise samo platio na turnu. Ne bi ga 3betao i ne bi shoveao ili placao 4bet. Na riveru bih nakon toga odlucio na koje karte bi pozvao, gurnuo ili foldao. | |
|
| |
DoctorHandles Dva para
Number of posts : 114 Location : USA GO AMERICA!!! Poker Site : Full Tilt Karma : 9
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana 23.09.09 22:49 | |
| 1. Jam the first hand, even your bluffs have too much equity to bet/fold.
2. Do NOT 3-bet. Call the turn raise and fold to a lot of rivers depending on the card and sizing. Kx hits tons of two pairs he's a sb limper after all. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: 100NL 2 para mini raisana | |
| |
|
| |
| 100NL 2 para mini raisana | |
|