feeds | |
|
| NL100 vs river lead | |
| | Author | Message |
---|
hrvoje07 Tris
Number of posts : 211 Location : Split Poker Site : rrpoker Karma : 5
| Subject: NL100 vs river lead 14.03.10 12:15 | |
| Protivnik je standardni tag, na sampleu od nekih 70 handova, primjetio sam samo da previse calla iz blindova. $0.50/$1 No Limit Holdem 5 Players Hand Conversion Powered by weaktight.comStacks:Hero ($101.50) CO ( $78.56) BTN ( $98.90) SB ($96) BB ( $80.41) Pre-Flop: ( $1.50, 5 players) Hero is UTG Hero raises to $4, 2 folds, SB calls $3.50, 1 foldFlop: ( $9, 2 players) SB checks, Hero bets $7, SB calls $7 Turn: ( $23, 2 players) SB checks, Hero bets $16, SB calls $16 River: ( $55, 2 players) SB bets $26, $26 to Hero ($74.5)?njegov range bi trebao beatati 25% da bi call bio breakeven. ne vidam cesto ovakav line, ovako gledano mi izgleda kao cisti value lead, no tek sam na poceo sa NL100 pa nisam siguran zanima me ima li u njegovom rangeu bluffova i kako igrati protiv ovakvog protivnikovog linea ? zanima me bottom rangea s kojim bi ovo bilo profitabilno callati | |
| | | eSco Pokerica
Number of posts : 1813 Location : LOL Poker Site : CSB Karma : 93
| Subject: Re: NL100 vs river lead 14.03.10 12:31 | |
| 70ak handova nije velik sample ali "standardni tag" moze bit 16/13/3 isto kao i 24/20/3.5; s obzirom da je 5 handed ipak igra neku ulogu... kakvi su mu statsi sa blindsa? koji je river AF? river karta nije ugodna ali tesko da je ovo njegov value lead nakon sto je c/c dva streeta. zasto bi betao za value? zasto bi te stavio na blef ili na neki weak hand? ima li razloga? dodatni statsi/notesi bi stvarno pomogli.
ako je nitty tag onda sigurno nema 3x ovdje. A3s, KsTs+, 78, spadesi... moguca i neka gay 6ica naravno i ti nikako ne stojis dobro protiv tog rangea. call i take a note. | |
| | | DisD Team Pokerica
Number of posts : 1456 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma : 74
| Subject: Re: NL100 vs river lead 14.03.10 12:55 | |
| Slažem se s escom da je 70 ruku premalo za neke ozbiljne zaključke, pogotovo ako uzmemo u obzir da nije bilo nekih većih i bitnih ruku.
Po bet sizeu na riveru mi ovo više smrdi na neki retardirano odigrani overpar nego skala/back door boja. Mogu je da ima gay šesticu koju je pasivno odigrao i sada se boju velikog beta na riveru. Feeling mi kaže raise all in, dok je možda za nepoznatog igrača i bez statsa ovo call | |
| | | veyst555 Boja
Number of posts : 527 Location : Value Town Poker Site : None Karma : 45
| Subject: Re: NL100 vs river lead 14.03.10 14:51 | |
| Jako zanimljiv hand.
Mali samplesize=call.
Ja shove ovdje ne bi ni pod razno bez boljeg reada jer....
Zrak nema ono nikad,a i ako ima jednak value ces dobit i shovom i callom.
Znaci kako su svi drawovi stigli na cilj, ukljucujuci i neke lame 6ice i npr. AJs koji je backdorao , il ima nutse il overpar. Samo je pitanje kolko ce te cesto overpar tu zvati, al opet izgleda kao neki dumb protection bet od TT+.
Doh, toilko o shoveu, a njegov range bitas daleko vise od 25% puta tako da call ne moze bit EV-.
p.s. jako interesantan hand, steta sto nema vise misljenja kao. npr u topicu o faking majicama..... | |
| | | hrvoje07 Tris
Number of posts : 211 Location : Split Poker Site : rrpoker Karma : 5
| Subject: Re: NL100 vs river lead 14.03.10 15:22 | |
| vise je nitty tag 17/14 , i 5 handed je stol (boss media). callao sam, ali imao sam na umu da necu mnogo puta biti dobar u ovoj situaciji (a ni ne trebam biti). nisam imao mnogo vremena za donit odluku (turbo stolovi -.-).
stavio sam ga na made handove, overparove i mozda koju kombinaciju random bluffa (ima likova koji cim vide scary card betaju), vjerojatno neki overpair koji ne zeli da checkam back a zeli nesto malo valuea dobit.
iskreno, nisam ni razmisljao o shove-u, valjda jer sam tek poceo sa shotom na limit pa nisam htio neki high variance play odigrat (mozda da je bio drugaciji tip protivnika u pitanju). | |
| | | knez Dva para
Number of posts : 127 Location : Zagreb Poker Site : fast and loose Karma : 25
| Subject: Re: NL100 vs river lead 14.03.10 16:52 | |
| mislim da je shove tu uzasan, jel to shove za value? bluff? ne kuzim... mislim da je call prilicno standard, vecina rangea su mu tu bas to: "retardirano odigrani overparovi". Ako zguramo necemo value dobit nikad ikad od toga. i takoder ono sto je esco napisao, prilicno je bitno noteat tu situaciju da mozes kasnije u tom spotu shoveat preko takvog linea i sa zrakom. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: NL100 vs river lead | |
| |
| | | | NL100 vs river lead | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |