| HU DEEP NL100- river rejz | |
|
+6DonkeyRi Las&co sfc_karabaja lolredline DirtyCash90s DisD 10 posters |
Author | Message |
---|
DisD Team Pokerica
Number of posts : 1456 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma : 74
| Subject: HU DEEP NL100- river rejz 26.10.10 12:09 | |
| OnGame - $1 NL (2 max) - Holdem - 2 playersHand converted by PokerTracker 3Hero (SB): $225.10BB: $300.70 Hero posts SB $0.50, BB posts BB $1.00 Pre Flop: ($1.50) Hero has Hero raises to $2.00, BB calls $1.00 Flop: ($4.00, 2 players) BB bets $4.00, Hero raises to $12.00, BB calls $8.00 Turn: ($28.00, 2 players) BB checks, Hero bets $22.00, BB calls $22.00 River: ($72.00, 2 players) BB checks, Hero bets $55.00, BB raises to $264.70 and is all-in Hero je jako agresivan, puno 3 beta i CR flop. Opcenito jako agresivan preflop i na flopu, a na kasnije relativno miran. Igrali smo dosta dugačak meč u kojem je napadao flopove i nesto turnova, ali na riveru nije ludovao. Par puta je isplatio s polukartama i nije do sada pretvarao polu karte u blef. | |
|
| |
DirtyCash90s Boja
Number of posts : 578 Location : Zagreb Poker Site : FTP Karma : 24
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 26.10.10 15:13 | |
| Ovo mi izgleda da si ili way behind ili da on ima air. Ja bi sigurno fold jer mislim da ovo nikad neće odigrati kao bluff posebno ne nakon što si ti ovolko snage pokazao.
Praktički je cijeli hand odigrao drugačije od toga kako si ga opisao.
| |
|
| |
lolredline Tris
Number of posts : 190 Location : ZG Poker Site : FT Karma : 27
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 26.10.10 15:35 | |
| jesi ti hero ili bb? daj provjeri ne mogu zamisliti da si dovoljan postotak puta tu dobar da mozes callat, jedino dobivas ako je preetvorio neki par+ str.draw u blef na riveru sto ces jako rijetko vidjeti kod tih ruku di je c-raiseaan flop po meni je jako bitna c-r dinamika od prije - koliko si prije c-r i koliko je callao - da li c-r flop 10% ili 25%+ npr, da li puno barrelas turn i riv onda, da li te uhvatio u blefu i slicno al bez obzira na to ovo je fold, pogotovo bez readova | |
|
| |
sfc_karabaja Skala
Number of posts : 421 Location : Kutland / Zg Poker Site : Pokerstars,FT Karma : 0
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 26.10.10 15:44 | |
| dosta tezak spot,jer bas kak je dirty reko lik ne izgleda kak si ga opiso i mislim da je ovo easy fold jer beatas samo air...moja prva misao je bila da lik ima trojku/cetvorku sa sesticom u diamondu i ima hand za iscalat oba streeta i taj hand moze zgurat na riveru na tvoj value bet jer si ti pokazo snagu i mozes pomislit da on steala sad river...dunno sve u svemu mislim da je ovo fold...btw znam da je puno siri range njegovih ruku ovo gore sam napisao sta je po meni nekak navjerovatnije... | |
|
| |
DirtyCash90s Boja
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 26.10.10 16:01 | |
| Meni je jedino čudno to da i ako je recimo pokupio flush na riveru, pretpostavljam da je na turnu onda imao FD+SD ili tko zna kakve kombinacije, a igrač kakvim si ga opisao bi vjerojatno c/r taj turn, ili leadao, u svakom slučaju ovo je dosta pasivno odigrao.
Moguće da mu se razlikuje ~100bb i deepstack igra. Neznam kakvi su vam do ovog handa stackovi bili. | |
|
| |
Las&co Tris
Number of posts : 142 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, Everest Karma : 1
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 26.10.10 22:02 | |
| Evo ja zapravo imam drugačije mišljenje. Ako je igrač agresivan, a dopušta tebi lead onda svakako može biti da je pogodio nutze i lovi te u zamku. ALI, ovo nije takva situacija. Ovaj pot size donk bet na flopu može značiti da ili želi akciju ili ju NE ŽELI. Pošto je flop došao drawy, a ti si raisao PF, moguće da te on stavlja na dvije overkarte, dok je on ulovio ili OESD ili, ono što ja mislim da je imao, K5!! Jer jedino to objašnjava njegov daljni tok igre (osim naravno, ako nema stone cold i lovi te u zamku). Dakle ima TP i solidni kicker, check/calla 2 streeta !!! što je jako bitno jer, ako je stvano toliko agresivan zašto bi promijenio stil sa nutzima? Sigurno bi c/r turn ili možda čak 3 betao flop... Flata flop i turn i onda, po meni ga pogađa karta. Dakle, ovo nije isplaniran play, nego mislim da ga je stvarno pogodila karta. Bilo da se radi o boji (možda je imao kartu tipa Qd6d i odlučio platiti turn zbog FD-a) ili po mom mišljenju o jačem dvoparu.
Statistički - FOLD! Psihološki dugoročno gledano i ono što ja radim s vremena na vrijeme - CALL, čisto da vidim što je imao, a tvoja dva para su ionako u nekih 25%-35% dobra. Vjerujem da si callao ovo DisD? | |
|
| |
DonkeyRi Pokerica
Number of posts : 1087 Location : Rijeka Poker Site : Unibet Karma : -2
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 27.10.10 11:57 | |
| nisam neki strucnjak za hu ali ako je tako igrao cijelo vrijeme i onda napravio ovo je onda fold ali kad malo bolje pogledam sta on tu može callat PF pa onda odigrat ovako! mislim da bi bilo koji pocket 3betao kao i Ax ako kažes da je pf agresivan! pitanje dali bi i 67 3betao. još je i flush došo na riveru...sve mi vuče na AIR ali bi mislim foldao jer si deep! | |
|
| |
DirtyCash90s Boja
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 27.10.10 15:24 | |
| Meni vuče na minimalno set ili air kao što sam rekao. Mislim da bi s 2 para c/c ili bet. | |
|
| |
Djursan Set
Number of posts : 289 Location : Zagreb Poker Site : Live poker only Karma : 12
| |
| |
Mandza Tris
Number of posts : 157 Location : Zagreb Poker Site : PokerStars,Bestpoker88 Karma : 11
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 28.10.10 11:58 | |
| Kao prvo mi nije jasno zašto betaš river u ovakvom spotu,mislim da taj bet na riveru def nije za value. A što se tiče njegovog šava na riveru,nevjerujem da bi ti ovo radio sa zrakom je on ovdje na flopu nikad nema skalu,set...što definitivno tvoj range ima.
Tako da bi ja na tvom mjestu river c,ali ovako sigurno fold. | |
|
| |
alenko Jedan par
Number of posts : 52 Location : zz Poker Site : bwin Karma : -3
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 28.10.10 12:36 | |
|
Ovo je slična situacija kad je durr igra sa nekim poduzetnikom, ovaj je ima dva para bila je moguća boja a durr sa zrakom na riveru gurnija 500 000, ali mislim da ovde to nije slučaj vec da villian ima tris devetki ili kraljeva.
| |
|
| |
DisD Team Pokerica
Number of posts : 1456 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, GoalWin, Party Poker, Expekt Karma : 74
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 28.10.10 13:27 | |
| - Mandza wrote:
- Kao prvo mi nije jasno zašto betaš river u ovakvom spotu,mislim da taj bet na riveru def nije za value.
A što se tiče njegovog šava na riveru,nevjerujem da bi ti ovo radio sa zrakom je on ovdje na flopu nikad nema skalu,set...što definitivno tvoj range ima.
Tako da bi ja na tvom mjestu river c,ali ovako sigurno fold. Ne mogu se sloziti da nije za value, betam dva para nakon sto su se turn i river blankali protiv igrača koji do sada na riveru nije radio sranja i ulazio u movo-ove. Iz tog razloga sam i bacio nakon njegovog shovea, mislim da je on ovdje pokupio back door flush ili da je imao slowplayanu skalu. Naravno ponekada i blefa s promasenim drawom ali sam gotovo siguran da nije pretvorio kartu s ikakvim showndown valuem u blef. | |
|
| |
mich_bjukenon Boja
Number of posts : 607 Location : zagorje zelene Poker Site : pokerstars Karma : 21
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 28.10.10 13:42 | |
| nisam kompetentan za komentirat ovo,al imam pitanje zato,s cim ce on callat river bet ?? | |
|
| |
Mandza Tris
Number of posts : 157 Location : Zagreb Poker Site : PokerStars,Bestpoker88 Karma : 11
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 28.10.10 13:44 | |
| - DisD wrote:
- Mandza wrote:
- Kao prvo mi nije jasno zašto betaš river u ovakvom spotu,mislim da taj bet na riveru def nije za value.
A što se tiče njegovog šava na riveru,nevjerujem da bi ti ovo radio sa zrakom je on ovdje na flopu nikad nema skalu,set...što definitivno tvoj range ima.
Tako da bi ja na tvom mjestu river c,ali ovako sigurno fold. Ne mogu se sloziti da nije za value, betam dva para nakon sto su se turn i river blankali protiv igrača koji do sada na riveru nije radio sranja i ulazio u movo-ove. Iz tog razloga sam i bacio nakon njegovog shovea, mislim da je on ovdje pokupio back door flush ili da je imao slowplayanu skalu. Naravno ponekada i blefa s promasenim drawom ali sam gotovo siguran da nije pretvorio kartu s ikakvim showndown valuem u blef. pa na što si ga stavio na riveru ako i betao za value? | |
|
| |
DisD Team Pokerica
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 28.10.10 15:22 | |
| 56,57,a3,a5,a4,34,,97,96,66 su sve slabije karte s kojima moze platiti ako misli da sam u suludom.
uglavnom 3 betao bi preflop rucne parove jer je igrao agro tako da izbacujem rucne parove jace od 66. S druge strane je placao na riveru s polukartama tako da je moguce da isplati i s jednim slabim parom ako me stavio na promaseni draw. Naravno takodjer moze imati tonu jacih karata s kojima me isplacuje, ali s kojima se nebi usudio ici u Cr na riveru tako da mislim da je ovdje imao ili BD flush / flopanu skalu ili promaseni draw
Last edited by DisD on 28.10.10 16:11; edited 1 time in total | |
|
| |
Las&co Tris
Number of posts : 142 Location : Zagreb Poker Site : Unibet, Everest Karma : 1
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 28.10.10 15:32 | |
| Po meni tipična "Jel tako Letica?" situacija | |
|
| |
DisD Team Pokerica
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz 28.10.10 16:10 | |
| - Las&co wrote:
- Po meni tipična "Jel tako Letica?" situacija
.... a šta ću bezveze | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: HU DEEP NL100- river rejz | |
| |
|
| |
| HU DEEP NL100- river rejz | |