| NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b | |
|
+9Tonci niveaformen dfable kelavi bicko Bora Tajter DirtyCash90s vat69 debakl 13 posters |
|
Author | Message |
---|
ribaaaaaa Tris
Number of posts : 177 Location : Zagreb Poker Site : - Karma : 36
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 12.07.11 15:58 | |
| - dfable wrote:
- Pa na ovakvom boardu ima sigurno više od 39% slučajeva bluffove i semibluffove.
Ali btw, ne kužim smisao, pa molim da mi netko objasni:
1. Idemo c/r-at flop za VALUE pa kada dobijemo 3bet razmišljamo o foldu. Zašto? 2. Ako ne razmišljamo o foldu na flopu sa ovim lineom, a razmišljamo o foldu na turnu, zašto? Call flop pa se nadat da če checkirat turn mi je onako, u najmanju ruku, bezveze.
3 (vezano za 1). Ne kužim čemu c/r flop ako mislimo da če nas ili a) platiti samo sa jačim ili b) 3betati samo sa jačim. Po tome (a po ovome šta pišete ispada da je tako) dolazimo do zaključka da c/r-amo flop u nadi da če villain foldati, šta opet ne kužim. 3. Nitko nije ni napisao da treba c/r flop. Svi samo komentiraju hand kad je već ovako odigran na flopu. I ovo pod a) nije točno. 2. Ovo napisano o tome da će villain uvijek betati turn je pretjerivanje. Da bi flop call bio EV neutralan, ne gledajući akciju na riveru, villain mora check backati samo 21, 5 % turnova. Tako da je to pretjerivanje i čini mi se da nitko nije razmišljao o veličini reraisea na flopu kada je to pisao, + nekad će hero pogoditi 2 outa na turnu. Ako mislite da je 21,5 % puno, stavite se u poziciju villaina kad ovdje imate zrak. 1. Zato što protivnik reppa hand jači od overpaira kad ovo napravi za value. Kad on ovo ovdje napravi, hero ima samo blufcatcher, odnosno overpar koji je hero raiseo za value se ovim villainovim potezom pretvorio u bluffcatcher. Ovih 39 % uopće nije malo s obzirom da bi villainov range ovdje trebao biti polariziran. | |
|
| |
dfable Pokerica
Number of posts : 1375 Location : Baderna-Istra Poker Site : Ongame Karma : 22
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 12.07.11 16:11 | |
| "Tako da bi, unatoč svemu što sam napisao, samo check foldao turn osim ako villain nije manijak. "
Znači ti bi callao flop i c/f turn ako ne pogodimo 2 outera (Hero kaže da je villain dobar i da u to nema sumnje.)?
Po tebi če villain ovdje u više od 21,5% slučajeva cbackat turn? | |
|
| |
ribaaaaaa Tris
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 12.07.11 21:42 | |
| Hero se ovdje flop lineom doveo u jako tešku situaciju i pitanje je koji je najbolji line za izvući se iz ovog tricky spota. 1 od 5 puta nije baš previše. Ti bi ovdje nakon flopa uvijek barrelao sa zrakom?
Mislim da je foldanje flopa previše weak na mini reraise, a na turnu već igraš za stack ako callaš. Naravno, uvijek možeš callati turn i foldati river, ali ne sviđa mi se to u ovom spotu. Iako mislim da je ovo dugo bio standardan line za slične spotove, možda još i je, ali sve više igrača je baš zbog toga odlučno u bluffu izbarrelat sva tri streeta.
| |
|
| |
dfable Pokerica
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 12.07.11 21:48 | |
| Slažem se da se doveo u jako tešku situaciju. Nezz šta bi napravio sa zrakom, ali čisto sumnjam da bi samo 3betao flop pa odustao.
A baš radi toga šta kažeš da je većina igrača odlučna izbarelat u bluffu sva tri streeta mislim da bi odigrao c/c c/c. | |
|
| |
kelavi Boja
Number of posts : 494 Location : Zagreb Poker Site : pokerstars, unibet Karma : 34
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 13.07.11 5:47 | |
| Zašto bi dobar igrač kao što je debakl rekao, sa 56,67 3betao flop? jesu deep , ali.....
| |
|
| |
dfable Pokerica
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 14.07.11 11:25 | |
| I kako je na kraju završio hand? | |
|
| |
debakl Skala
Number of posts : 481 Location : south Poker Site : sve Karma : 29
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 14.07.11 15:15 | |
| meh napisa san cili post pa me disconectalo (t-com ftw)...calla sam turn, shipa je river...tu san folda...moj line je superstrong, a on ne posustaje...neznam čini mi se da neće puno puta ovdje bluffat....i taj turn 7 mi se nikako nije sviđa... | |
|
| |
dfable Pokerica
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 14.07.11 15:39 | |
| | |
|
| |
Andre_787 Boja
Number of posts : 675 Location : Rijeka Poker Site : Poker stars Karma : 43
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 14.07.11 15:41 | |
| Stavi river pa da vidimo sta ce ostali napisat jer se dobro pisalo do sad pa da vidimo sto i kako na riveru. | |
|
| |
debakl Skala
Number of posts : 481 Location : south Poker Site : sve Karma : 29
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 14.07.11 15:58 | |
| $0.50/$1 No Limit Holdem 5 Players Hand Conversion Powered by weaktight.comStacks:HERO (UTG) ($247.01) CO ($511.52) BTN ($100) SB ( $57.50) BB ( $99.90) Pre-Flop: ( $1.50, 5 players) HERO is UTG HERO raises to $3, CO calls $3, BTN calls $3, 2 foldsFlop: ( $10.50, 3 players) HERO checks, CO bets $7.87, BTN folds, HERO raises to $20, CO raises to $39.18, HERO calls $19.18 Turn: ( $88.86, 2 players) HERO checks, CO bets $63, HERO calls $63 River: ( $214.86, 2 players) HERO checks, CO goes all-in $406.34, $141.83 to HERO ($141.83)? | |
|
| |
Dirk_Diger Set
Number of posts : 316 Location : Makarska Poker Site : Unibet Karma : 29
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 14.07.11 16:02 | |
| A mislim da bi tribalo foldat več na turnu kako je krenilo i njušio se all in na riveru pa vidi i on da plačaš i da ni ti nisi tanak onda on mora bit dobrano jak a ne da se glupira kad je ovako diip ili legenda ima jaja ka zmaj . | |
|
| |
kelavi Boja
Number of posts : 494 Location : Zagreb Poker Site : pokerstars, unibet Karma : 34
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 14.07.11 16:03 | |
| mislim da turn i river za njega nisu bili bitni (ustvari su mu samo ubili akciju),tj. ako staviš svoje statse po kojima on vidi tvoj range villian će tako odigrati set ili dvopar (ako nije sparen board). On ima dvopar+ ili skoro pa nikada zrak, zrak teško jer mi njegov 3bet flop u multi potu i cbet prejak.... IMO, turn b/f..... | |
|
| |
DirtyCash90s Boja
Number of posts : 578 Location : Zagreb Poker Site : FTP Karma : 24
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 15.07.11 17:52 | |
| Mislim da villian ovdje skoro nikad nema 2 para... ili set ili zrak. | |
|
| |
ribaaaaaa Tris
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b 15.07.11 20:12 | |
| - kelavi wrote:
- mislim da turn i river za njega nisu bili bitni (ustvari su mu samo ubili akciju),tj. ako staviš svoje statse po kojima on vidi tvoj range villian će tako odigrati set ili dvopar (ako nije sparen board). On ima dvopar+ ili skoro pa nikada zrak, zrak teško jer mi njegov 3bet flop u multi potu i cbet prejak....
IMO, turn b/f..... Prvo, čini mi se da si jako površno gledao hand. Ne znam o kakvom villainovom c-betu govoriš, a 3bet je napravio kad su ostali HU. Drugo, range mu ovdje ne bi trebao biti dvopar+, trebao bi biti puno uži od toga, kad se gleda broj kombinacija koje villain reppa, odnosno villain ovdje reppa samo set. b/f na turnu ovdje nema baš nikakvog smisla u situaciji gdje je villainov range jako polariziran. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b | |
| |
|
| |
| NL 100: Hero AA deep c/r flop vs villain 3b | |
|